viernes, 6 de abril de 2012

ajudes per a la consolidació de les marques de les empreses de la Comunitat Valenciana en els mercats internacionals per a l’exercici 2012

ORDE 3/2012, de 27 de març, de la Conselleria d’Economia, Indústria i Comerç, per la qual es regulen les ajudes per a la consolidació de les marques de les empreses de la Comunitat Valenciana en els mercats internacionals per a l’exercici 2012. [2012/3425]
ORDEN 3/2012, de 27 de marzo, de la Conselleria de Economía, Industria y Comercio, por la que se regulan las ayudas para la consolidación de las marcas de las empresas de la Comunitat Valenciana en los mercados internacionales para el ejercicio 2012. [2012/3425]
1. Objecte i àmbit L’objecte d’esta orde és l’establiment del règim de la concessió d’ajudes a fi d’incentivar la consolidació de les marques de les empreses de la Comunitat Valenciana, com també la seua promoció i defensa en els mercats internacionals, i contribuir a la realització d’accions que permeten incrementar i consolidar la seua presència en els principals mercats i millorar el nivell de competitivitat del nostre teixit productiu d’acord amb les consignacions pressupostàries que, per a l’exercici 2012, establix la Llei 10/2011, de 27 de desembre, de Pressupostos de la Generalitat per a l’exercici 2012.
2. Finançament de les ajudes, per un import global màxim de 2.500.000,00 euros.
4. Beneficiaris de les ajudes. 1. Poden acollir-se a les ajudes previstes en esta orde les empreses amb personalitat jurídica pròpia i domicili social a la Comunitat Valenciana que despleguen a l’exterior una política de consolidació d’imatge de marca i de diferenciació de producte, sempre que la inversió mínima anual susceptible de rebre suport en accions dirigides a consolidar la seua imatge de marca en el mercat o mercats seleccionats siga de 30.000,00 euros.
2. En queden excloses les comunitats de béns i les societats civils sense personalitat jurídica, així com les associacions, fundacions, administracions públiques i en general, les entitats sense ànim de lucre.
6. Presentació de sol·licituds i termini. Documentació. 1. Les sol·licituds i la documentació annexa per a l’obtenció de les ajudes regulades per esta orde s’han de dirigir a la Direcció General d’Internacionalització i presentar-se per mitjà de l’imprés normalitzat al Registre General de la Conselleria d’Economia, Indústria i Comerç (carrer de Colom, 32, 46004 València), o de qualsevol altra de les formes previstes en l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú. En el cas que s’opte per presentar la sol·licitud en una oficina de Correus, haurà de fer-se en sobre obert perquè siga datada i segellada per l’oficina de Correus abans de ser certificada.
2. L’imprés normalitzat de sol·licitud s’omplirà utilitzant l’aplicació dissenyada per a estes ajudes que apareix en el web de l’IVEX, www.ivex.es.
3. Els sol·licitants remetran a l’IVEX la seua sol·licitud i els altres documents electrònics de forma provisional via Internet, utilitzant l’aplicació informàtica mencionada en l’apartat 2.
8. El termini de presentació de sol·licituds comprendrà des de l’endemà de la publicació d’esta orde en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana fins al 4 de maig de 2012.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia