viernes, 6 de abril de 2012

ajudes INTERINNOVA per a l’exercici 2012.

ORDE 4/2012, de 28 de març, de la Conselleria d’Economia, Indústria i Comerç, per la qual es regulen les ajudes INTERINNOVA per a l’exercici 2012. [2012/3424]
ORDEN 4/2012, de 28 de marzo, de la Conselleria de Economía, Industria y Comercio, por la que se regulan las ayudas INTERINNOVA para el ejercicio 2012. [2012/3424]
1. Objecte i àmbit. L’objecte de la present orde és establir el règim de la concessió d’ajudes que tenen com a objecte recolzar els gastos que en matèria d’internacionalització han d’afrontar les empreses de la Comunitat Valenciana, d’acord amb les consignacions pressupostàries que per a l’exercici de 2012 establix la Llei 10/2011, de 27 de desembre, de Pressupostos de la Generalitat per a l’exercici de 2012.
2. Finançament de les ajudes, per un import global màxim de 640.000 euros.
4. Beneficiaris de les ajudes
1. Podran ser beneficiaris de les ajudes les empreses amb personalitat jurídica pròpia i domicili social en la Comunitat.
2. En queden excloses les comunitats de béns i les societats civils sense personalitat jurídica, així com les associacions, fundacions, administracions públiques i, en general, les entitats sense ànim de lucre.
5. Accions susceptibles de suport i gastos subvencionables. 1. Podran concedir-se subvencions per a finançar els gastos relacionats amb:
I. Gastos d’assessorament legal per a realitzar els contractes de transferència de tecnologia internacional o constitució de partenariats internacionals.
II. Compra de plecs, traducció a l’idioma local de la documentació relacionada amb el desenrotllament del projecte d’internacionalització i gastos de legalització de documents en els mercats internacionals.
III. Gastos d’assessorament professional per a nous registres de marques i dissenys en mercats exteriors (excloses les taxes i qualsevol altre tipus de gasto avançat, així com els gastos d’assessorament per a renovacions, modificacions, reactivacions, etc. de marques o els gastos en patents), el límit de gasto subvencionable per este concepte serà de 3.000 euros.
IV. Realització d’assajos en laboratoris i empreses consultores acreditades, així com els derivats de l’obtenció de certificats requerits en països fora de la Unió Europea, sempre que es tracte de gastos obligatoris exigits per la normativa del país de destinació i caldrà especificar en este cas la normativa concreta que s’està complint. Quedaran exclosos els gastos d’acreditacions d’estandardització, de qualitat o de qualsevol altre tipus que siguen assumits voluntàriament per l’empresa.
...
6. Només es podrà subvencionar fins al 60% del cost total de cada expedient (IVA exclòs).
6. Presentació de sol·licituds i termini. Documentació. 1. Les sol·licituds i la documentació annexa per a l’obtenció de les ajudes regulades per la present orde hauran de dirigir-se a la Direcció General d’Internacionalització i presentar-se per mitjà de l’imprés normalitzat en el Registre General de la Conselleria d’Economia, Indústria i Comerç (carrer Colom núm. 32, 46004 València),...
2. L’imprés normalitzat de sol·licitud s’omplirà utilitzant l’aplicació dissenyada per a estes ajudes que apareix en la pàgina web de l’IVEX, www.ivex.es.
9. El termini de presentació de sol·licituds serà des de l’endemà de la publicació d’esta orde en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana fins al 4 de maig de 2012.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia