martes, 3 de abril de 2012

1 beca per a la realització d’estudis de postgrau en el Col·legi d’Europa a Natolin (Varsòvia - Polònia) durant l’any acadèmic 2012-2013.

ORDE 12/2012, de 28 de març, de la Conselleria de Presidència, per la qual es convoca una beca per a la realització d’estudis de postgrau en el Col·legi d’Europa a Natolin (Varsòvia - Polònia) durant l’any acadèmic 2012-2013.
[2012/3312]
ORDEN 12/2012, de 28 de marzo, de la Conselleria de Presidencia, por la que se convoca una beca para la realización de estudios de postgrado en el Colegio de Europa en Natolín (Varsovia - Polonia) durante el año académico 2012-2013. [2012/3312]
Primer.- Convocar concurs públic per a la concessió d’una beca per a realitzar estudis de postgrau en el Col·legi d’Europa a Natolin (Varsòvia – Polònia) durant l’any acadèmic 2012-2013.
Segon.- Aprovar les bases per les quals es regix esta convocatòria, incloses com annex I de la present orde.
Tercer.- L’import de la beca serà per a l’any 2012, per la quantia de vint mil euros (20.000 €).
ANNEX I
Bases de la convocatòria per a la concessió d’una beca per a la realització d’estudis de postgrau en el Col·legi d’Europa de Natolin (Varsòvia – Polònia) durant el curs acadèmic 2012-2013
Objecte.- La present beca té com a objecte la realització d’estudis de postgrau, en el marc del programa d’Estudis Europeus Interdisciplinaris, en el Col·legi d’Europa de Natolin (Varsòvia – Polònia) durant el curs acadèmic 2012-2013.
Dotació i forma de pagament de la beca.- Esta beca se substanciarà per mitjà de l’exempció al becari de part del pagament de l’import corresponent als gastos de matrícula, allotjament i manutenció, compensant el Col·legi d’Europa d’estos gastos, per un total de 20.000 euros, una vegada que s’acredite la matriculació del becari en el dit Col·legi.
Requisits dels candidats:
· Titulació universitària superior. Excepcionalment seran admesos aquells estudiants que es troben en l’últim curs de carrera, si bé l’hauran d’haver aprovat i trobar-se en possessió del títol universitari o en condicions d’obtindre’l abans d’incorporar-se als estudis de postgrau.
· Residents o que hagen realitzat els seus estudis en un centre universitari de la Comunitat Valenciana.
· Coneixements profunds d’anglés i francés, justificats segons el que establix la base quarta.
· Edat màxima: 30 anys en el moment de la sol·licitud.
· Complir els requisits del Col·legi d’Europa, al qual hauran de remetre directament i simultàniament el seu Formulari de Candidatura i documentació específica que sol·licita (s’ha d’emplenar en línia, en l’adreça www.coleurop.be).
· No podrà concórrer en el beneficiari cap de les circumstàncies arreplegades en l’article 13.2 de la Llei 38/2003, General de Subvencions.
Formalització de les sol·licituds.- La instància de presentació de candidatures (annex II d’esta orde) estarà a disposició de les persones interessades en els Registres següents:
Registre General de la Conselleria de Presidència (c/ Juristes, 10, 46001, València).
–Registre de la Delegació Territorial del Consell de la Generalitat a Alacant (av. Doctor Gadea, 10, 03001 Alacant).
–Registre de la Delegació Territorial del Consell de la Generalitat a Castelló (c/ Major, 78, 12001 Castelló).
La instància de presentació de candidatures estarà així mateix disponible en la pàgina web de la Direcció General de Relacions amb la Unió Europea, en l’adreça següent: http://www.vicepresidencia.gva.es.
Els candidats hauran de presentar emplenada la instància de presentació de candidatura en el Registre General de la Conselleria de Presidència (c/ Juristes, 10, 46001, València),...
Termini de presentació de sol·licituds.- El termini de presentació de les candidatures serà de 15 dies hàbils, comptats a partir de l’endemà de la publicació de la present orde en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana. {del 4 al 23 d'abril de 2012,a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia