martes, 3 de abril de 2012

subvencions a entitats ciutadanes de la C.V. per al desenrotllament de projectes de participació ciutadana dirigits al foment de l’associacionisme per

ORDE 10/2012, de 26 de març, de la Conselleria de Presidència, per la qual es convoquen subvencions destinades a entitats ciutadanes de la Comunitat Valenciana per al desenrotllament de projectes de participació ciutadana dirigits al foment de l’associacionisme per a l’exercici 2012 i s’aproven les seues bases reguladores. [2012/3310]
ORDEN 10/2012, de 26 de marzo, de la Conselleria de Presidencia, por la que se convocan subvenciones destinadas a entidades ciudadanas de la Comunitat Valenciana para el desarrollo de proyectos de participación ciudadana dirigidos al fomento del asociacionismo para el ejercicio 2012 y se aprueban sus bases reguladoras. [2012/3310]
Convocatòria.- Convocar subvencions destinades a les entitats ciutadanes de la Comunitat Valenciana, per al desenrotllament de projectes de participació ciutadana dirigits al foment de l’associacionisme.
... dotada amb un import global màxim de 119.680 euros.
Bases.- S’aproven les bases per les quals es regix esta convocatòria, incloses com a annex I de la present orde, i el model de sol·licitud per a les esmentades subvencions i documents indicats, inclosos com a annex II.
ANNEX I - Bases de la convocatòria
Primera. Objecte.- Estes bases tenen com a objecte regular la concessió de subvencions per a entitats ciutadanes per al desenrotllament de projectes de participació ciutadana dirigits al foment de l’associacionisme que permeten:
– Fomentar l’associacionisme com a forma d’integrar els ciutadans i les ciutadanes en la societat a través d’entitats representatives de diversos interessos, generant així una cultura de participació, directa i activa dels ciutadans.
– Afavorir la integració i la participació ciutadana dels sectors de la població amb més dificultats.
– Fomentar l’esperit emprenedor i la transparència i ètica en les organitzacions.
– Ajudar a la sensibilització de la població respecte al consum responsable, les accions de voluntariat, l’enfocament de gènere i l’enfocament mediambiental.
– Ajudar a estructurar els canals de relació interna i externa d’estes entitats, millorant-ne la capacitat per a desenrotllar el seu projecte associatiu i les activitats que se’n deriven.
– Permetre una major relació de les entitats amb la societat afavorint l’increment de les accions participatives.
– Potenciar l’elaboració de projectes conjunts entre diverses associacions, destinats al foment de la inserció laboral i l’empreniment empresarial.
– Fomentar la cooperació interassociativa o el treball en xarxa per a l’èxit d’interessos comuns.
– Fomentar la coresponsabilitat entre les entitats i l’administració en el finançament dels projectes.
Segona. Entitats beneficiàries.- 1. Entitats que hi poden concórrer:
Poden concórrer a la convocatòria que regulen estes bases les confederacions, federacions, associacions i fundacions de la Comunitat Valenciana o les que demostren activitat regular en esta comunitat autònoma, que complisquen, a més dels requisits establits en les bases de la convocatòria, els següents:
– Estar inscrites en el Registre de Participació Ciutadana de la Comunitat Valenciana.
– Estar inscrites en el Registre Nacional d’Associacions o en el Registre Autonòmic d’Associacions de la Comunitat Valenciana o en aquells registres especials establits per la normativa vigent amb anterioritat a l’1 de gener de l’any 2011.
Quarta. Formalització de sol·licituds i termini de presentació.- 1. La sol·licitud es presentarà en el termini de 15 dies hàbils, a comptar de l’endemà de la publicació de la convocatòria en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana, dirigida a la Direcció General de Participació Ciutadana de la Conselleria de Presidència (c/ Juristes, 10, 46001-València). També podrà presentar-se en els llocs previstos en l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú. {del 4 al 23 d'abril de 2012,a.i.}
La sol·licitud també podrà presentar-se per via telemàtica en el Portal de la Generalitat (www.gva.es) accedint als apartats «Administració en línia-Guia Prop».

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia