martes, 3 de abril de 2012

subvencions a confederacions, federacions i associacions veïnals de la C.V. en l’exercici 2012 i s’aproven les seues bases reguladores.

ORDE 11/2012, de 26 de març, de la Conselleria de Presidència, per la qual es convoquen subvencions destinades a confederacions, federacions i associacions veïnals de la Comunitat Valenciana en l’exercici 2012 i s’aproven les seues bases reguladores. [2012/3311]
ORDEN 11/2012, de 26 de marzo, de la Conselleria de Presidencia, por la que se convocan subvenciones destinadas a confederaciones, federaciones y asociaciones vecinales de la Comunitat Valenciana en el ejercicio 2012 y se aprueban sus bases reguladoras. [2012/3311]
Convocatòria.- Convocar subvencions destinades a confederacions, federacions i associacions veïnals de la Comunitat Valenciana que els permeta la realització d’activitats que fomenten la participació ciutadana.
... dotada amb un import global màxim de 131.790 euros.
Bases.- S’aproven les bases per les quals es regix esta convocatòria, incloses com a annex I de la present orde, i el model de sol·licitud per a les esmentades ajudes i documents relacionats, inclosos com a annex II.
ANNEX I - Bases de la convocatòria
Objecte.- Les presents bases tenen com a objecte regular la concessió de subvencions a confederacions, federacions i associacions veïnals de la Comunitat Valenciana per a:
– Dissenyar i executar accions participatives, generadores de formació i d’un increment de l’ocupació.
– Fomentar l’associacionisme com a forma de coordinació per a la defensa dels drets dels ciutadans i ciutadanes a través d’entitats veïnals.
– Ajudar a estructurar els canals de relació interna i externa de les entitats millorant la seua capacitat per a desenrotllar el seu projecte associatiu i les activitats derivades.
– Millorar la democràcia interna i la participació dels associats i associades en el dia a dia de l’entitat.
– Permetre una major relació de les entitats veïnals amb el seu entorn i facilitar la integració social, la formació i l’autoocupació.
– Fomentar la cooperació interassociativa o el treball en xarxa amb altres entitats per a aconseguir interessos comuns i l’optimització de recursos, mitjans i informació.
– Fomentar la coresponsabilitat entre les entitats i l’administració en el finançament dels projectes.
Beneficiaris. 1. Entitats que hi poden concórrer. Poden concórrer a la convocatòria que regulen les presents bases les confederacions, federacions i associacions veïnals de la Comunitat Valenciana que complisquen, a més dels requisits establits en les bases de la presenta convocatòria, els següents:
a) Que en els seus estatuts quede arreplegat expressament el seu caràcter d’entitat veïnal i que, en el cas de les associacions, actuen de forma contínua en l’àmbit del seu barri.
b) Estar inscrites en el Registre de Participació Ciutadana de la Comunitat Valenciana.
c) Estar inscrites en el Registre Nacional d’Associacions o en el Registre Autonòmic d’Associacions de la Comunitat Valenciana o en aquells registres especials establits per la normativa vigent amb anterioritat a l’1 de gener de l’any 2011.
d) No estar incloses en les prohibicions que per a obtindre la condició de beneficiaris de subvencions establix l’article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions.
e) Estar adaptades, a l’àmbit d’aplicació de la Llei Orgànica 1/2002, de 22 de març, Reguladora del Dret d’Associació.
Formalització de sol·licituds i termini de presentació. 1. La sol·licitud es presentarà en el termini de 15 dies hàbils, comptadors des de l’endemà de la publicació de la convocatòria en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana, i es dirigirà a la Direcció General de Participació Ciutadana de la Conselleria de Presidència (c/ Juristes, núm. 10, València, 46001). També podrà presentar-se en els llocs previstos en l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.{del 4 al 23 d'abril de 2012,a.i.}
La sol·licitud també podrà presentar-se per via telemàtica en el portal de la Generalitat (www.gva.es) accedint als apartats «Administració On line»-«Guia Prop».

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia