lunes, 3 de diciembre de 2018

1 Conductor/a de camió adscrit als serveis de recollida d'estris de la via pública i reg amb aigua a pressió, a l'entitat pública empresarial Empresa de Servicis de Paiporta (ESPAI)

Resultado de imagen de Empresa de Servicios de Paiporta (ESPAI)Empresa de Servicis de Paiporta (ESPAI)
Anunci de la Empresa de Servicis de Paiporta (ESPAI) sobre convocatòria del procés selectiu per a la contractació indefinida de personal fix de plantilla per a una plaça de categoria de conductor/a de camió adscrit als serveis de recollida d'estris de la via pública i reg amb aigua a pressió, així com qualsevol altre transport que siga d'utilitat pública que presta l'entitat pública empresarial Empresa de Servicis de Paiporta (ESPAI), i formació de borsa.
ANUNCI
El Consell d'Administració de l'Entitat Pública Empresarial "EMPRESA DE SERVICIS DE PAIPORTA" (ESPAI) en la seua sessió del dia 17 de maig de 2018 va aprovar les bases que han de regir la convocatòria del procés selectiu per a la contractació indefinida de personal fix de plantilla per a una plaça de conductor/a de camió adscrit als serveis de recollida d'estris de la via pública i reg amb aigua a pressió que presta l'Entitat Pública Empresarial "EMPRESA DE SERVICIS DE PAIPORTA" (ESPAI), i formació d'una borsa de treball. Correcció d'errors aprovada pel Consell d'Administració en sessió de data 14 de juny de 2018.
Les sol·licituds de participació d'aquest procés hauran de presentar-se en el Registre General de l'Ajuntament en horari de 08.30 a 14.00 hores, de forma presencial o a través de la plataforma electrònica (https://unica.paiporta.es/portal Ciutadà) en el termini de vint dies hàbils a comptar des del següent a la publicació de l'Anunci de la convocatòria en el B.O.E., o per la forma determinada en l'article 38,4 de la Llei de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.
La instància haurà de contindre declaració de reunir tots els requisits de les Bases, i acompanyaran a la mateixa la relació de mèrits que desitja fer valdre acompanyada de còpia compulsada de l'original dels documents que els acrediten.
Les bases són les següents:
BASES DE LA CONVOCATÒRIA QUE HAN DE REGIR EN EL PROCÉS SELECTIU PER A LA CONTRACTACIÓ INDEFINIDA DE PERSONAL FIX DE PLANTILLA PER A UNA PLAÇA DE LA CATEGORIA DE CONDUCTOR/A DE VEHICLE PER ALS SERVEIS QUE PRESTA L'ENTITAT PÚBLICA EMPRESARIAL "EMPRESA DE SERVICIS DE PAIPORTA" (ESPAI) I FORMACIÓ D'UNA BORSA DE TREBALL TEMPORAL.
PRIMERA.- OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA. L'objecte de la present convocatòria és la contractació indefinida de personal fix de plantilla per a una plaça de la categoria de conductor/a de camió adscrit als serveis de recollida d'estris de la via pública i reg amb aigua a pressió que presta l'Entitat Pública Empresarial "Empresa de Servicis de Paiporta" (ESPAI), així com qualsevol altre transport de materials i equips de treball que siga d'utilitat pública, mitjançant el procediment de concurs oposició, dotada amb el sou base i resta de retribucions complementàries que corresponguen conforme a la legislació vigent i al Pressupost General de l'EPE per a realitzar, sota la supervisió directa de la Gerència, les següents funcions:
Plaça: conductor/a.
Funcions.- Les funcions a desenvolupar del lloc de treball són les de recollida d'estris en la via pública del municipi de Paiporta i el seu depòsit en lloc establit per a aquesta comesa fent ús de camió volquete amb grua, el reg amb aigua a pressió de carrers i altres espais públics de la població fent ús de camió cisterna, reg de zones verdes i arbrat i qualsevol altre transport de materials i equips, detallades en l'Annex I.
Les proves selectives serviran també per a la creació d'una borsa de treball per a les contractacions temporals que puguen ser necessàries d'aqueixa mateixa categoria professional.
SEGONA.- REQUISITS DE LES PERSONES ASPIRANTS. Per a prendre part en la convocatòria, les persones aspirants hauran de reunir els següents requisits, referits al moment de finalització del termini de presentació d'instàncies:
a) Tindre la nacionalitat espanyola o pertànyer a qualsevol dels Estats membres de la Unió Europea o altres Estats de conformitat amb el que es disposa en l'article 57 del text refós de la Llei de l'estatut bàsic de l'empleat públic, aprovat per Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre.
b) Posseir la capacitat funcional per a l'acompliment de les tasques pròpies de les places referides en les bases.
c) Tindre complits 16 anys d'edat i no excedir, si escau, de l'edat màxima de jubilació forçosa.
d) Estar en possessió del permís de conducció C.
e) No patir malaltia ni estar afecte per limitació física o psíquica incompatible amb l'acompliment de les corresponents funcions.
f) No haver sigut separat mitjançant expedient o acomiadament disciplinari del servei de qualsevol de les Administracions públiques, ni trobar-se inhabilitat per a l'exercici de funcions públiques. En el cas de ser nacional d'un altre Estat, no trobar-se inhabilitat o en situació equivalent ni haver sigut sotmés a sanció disciplinària o equivalent que impedisca, en el seu Estat, en aquests termes l'accés a l'ocupació pública.
TERCERA.- PUBLICITAT DE LA CONVOCATÒRIA. Les bases i la convocatòria es publicaran íntegrament en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana i en el Butlletí Oficial de la Província de València.[Lunes, 03 de Diciembre de 2018 - BOP 232] La convocatòria es publicarà a més en el Butlletí Oficial de l'Estat. Els successius anuncis es publicaran únicament en el Tauler d'anuncis de l'Ajuntament (www.paiporta.es).
QUARTA.- PRESENTACIÓ DE SOL-LICITUDS. El termini de presentació d'instàncies sol-licitant prendre part en la present convocatòria serà de 20 dies hàbils, comptats a partir del següent a la publicació de l'anunci de la convocatòria en extracte en el "Butlletí Oficial de l'Estat", i es presentaran en el Registre General de l'Ajuntament, de forma presencial o a través de la seu electrònica (https://unica.paiporta.es/portalciudadano). En el cas de presentar la instància de forma electrònica deurà també adjuntar-se tota la documentació acreditativa dels mèrits que es pretenga fer valdre en el procediment selectiu.
Les instàncies podran presentar-se igualment mitjançant les altres formes establides en l'article 16 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.
Les persones sol-licitants manifestaran en les seues instàncies:
- Que reuneixen totes i cadascuna de les condicions que s'exigeixen en la base segona, referides a la data en què finalitze el termini de presentació d'instàncies. Acompanyaran els documents que acrediten el compliment d'aquests.
- La relació concreta de mèrits a valorar, acompanyada de còpia compulsada de l'original dels documents que els acrediten. En cas de dubte sobre l'autenticitat d'aquests, el tribunal qualificador podrà exigir la presentació dels originals, i en cas de no ser presentats, no valorar el mèrit emparat pel document de l'autenticitat del qual es dubte.
- Un telèfon en el qual puguen ser localitzats en horari de demà i una adreça de correu electrònic.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia