viernes, 7 de diciembre de 2018

15 places de Tècnic Superior Educació (diferents especialitats) i 3 places de Tècnic Mitjà Educació (instrumentistes), de l'Organisme Autònom Institut del Teatre

Primer.- CONVOCAR els processos selectius, pel sistema de concurs-oposició, per a la provisió mitjançant contracte laboral fix de 15 places de Tècnic Superior Educació (diferents especialitats) i 3 places de Tècnic Mitjà Educació (instrumentistes), integrades dins l'oferta Pública d'Ocupació per l'any 2017 de l'Organisme Autònom Institut del Teatre, que s'especifiquen a l'annex I.
Segon.- PROCEDIR a la publicació d'aquesta convocatòria al Butlletí Oficial de l'Estat (BOE), al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC), a l'intrait, pàgina web i al tauler d'anuncis de l'Institut del Teatre de la Plaça Margarida Xirgu s/n de Barcelona, per tal de donar compliment al principi de publicitat que han de regir els procediments selectius de personal en les administracions públiques.
Tercer.- DISPOSAR que la presentació de sol·licituds comptarà des de la publicació de la convocatòria corresponent al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya o al Boletín Oficial del Estado, fins a vint dies naturals a partir de l'endemà de la data de la darrera publicació. La presentació de la sol·licitud fora de dit termini comporta l'exclusió del/de l'aspirant. {del 8 al 27 de desembre de 2018, a.i.}
Quart.- Les sol·licituds s'han de presentar en model normalitzat al Registre General de l'Institut del Teatre; Plaça Margarida Xirgu, s/n – Barcelona, de dilluns a divendres, de 9.00 a 14.00 hores, sens perjudici dels altres mitjans previstos a l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre del Procediment Administratiu Comú. https://www.institutdelteatre.cat
ANNEX I AL DECRET RELATIU A L'APROVACIÓ DE LA CONVOCATÒRIA DELS PROCESSOS SELECTIUS CORRESPONENTS A LES PLACES DE PERSONAL LABORAL VINCULATS A LA DOCÈNCIA QUE INTEGREN L'OFERTA PÚBLICA D'OCUPACIÓ DE L'INSTITUT DEL TEATRE PER A L'ANY 2017
PLACES DE PERSONAL LABORAL INCLOSES EN L'OFERTA PÚBLICA D'OCUPACIÓ DE L'INSTITUT DEL TEATRE PER L'ANY 2017
PROCÉS SELECTIU L01/07
1 PLAÇA DE TÈCNIC/A SUPERIOR EDUCACIÓ, DE L'ÀREA DE L'ENTRENAMENT ACTORAL I TÈCNIQUES D'INTERPRETACIÓ DE TEATRE FÍSIC I VISUAL, del grup de classificació A, subgrup A1.
PROCÉS SELECTIU L02/07
1 PLAÇA DE TÈCNIC/A SUPERIOR EDUCACIÓ, DE L'ÀREA DE LA DIRECCIÓ D'ACTORS, ESCENIFICACIÓ I PRÀCTIQUES D'ESCENIFICACIÓ, del grup de classificació A, subgrup A1.
PROCÉS SELECTIU L03/07
2 PLAÇA DE TÈCNIC/A SUPERIOR EDUCACIÓ, DE L'ÀREA DE TÈCNIQUES DE DANSA PER A INTERPRETACIÓ, del grup de classificació A, subgrup A1.
PROCÉS SELECTIU L04/07
1 PLAÇA DE TÈCNIC/A SUPERIOR EDUCACIÓ, DE L'ÀREA DE DANSA CONTEMPORÀNIA, del grup de classificació A, subgrup A1.
PROCÉS SELECTIU L05/07
1 PLAÇA DE TÈCNIC/A SUPERIOR EDUCACIÓ, DE L'ÀREA DE LA HISTÒRIA DE LA DANSA, del grup de classificació A, subgrup A1.
PROCÉS SELECTIU L06/07
1 PLAÇA DE TÈCNIC/A SUPERIOR EDUCACIÓ, DE L'ÀREA DE LA HISTÒRIA I TEORIA DRAMÀTICA I LITERATURA, del grup de classificació A, subgrup A1.
PROCÉS SELECTIU L07/07
1 PLAÇA DE TÈCNIC/A SUPERIOR EDUCACIÓ, DE L'ÀREA DEL DISSENY I PRÀCTIQUES D'ESCENOGRAFIA, del grup de classificació A, subgrup A1.
PROCÉS SELECTIU L08/07
1 PLAÇA DE TÈCNIC/A SUPERIOR EDUCACIÓ, DE L'ÀREA DE TÈCNIQUES I REALITZACIÓ DE TÈXTIL I INDUMENTÀRIA, del grup de classificació A, subgrup A1.
PROCÉS SELECTIU L09/07
1 PLAÇA DE TÈCNIC/A SUPERIOR EDUCACIÓ, DE L'ÀREA DE DANSA CLÀSSICA (CLASSE TÈCNICA, TALLERS I REPERTORI), del grup de classificació A, subgrup A1.
PROCÉS SELECTIU L10/07
1 PLAÇA DE TÈCNIC/A SUPERIOR EDUCACIÓ, DE L'ÀREA DE DANSA CONTEMPORÀNIA (CLASSE TÈCNICA, TALLERS I REPERTORI), del grup de classificació A, subgrup A1.
PROCÉS SELECTIU L11/07
1 PLAÇA DE TÈCNIC/A SUPERIOR EDUCACIÓ, DE L'ÀREA DE DANSA ESPANYOLA (ESTILITZADA, BOLERA I FLAMENC), del grup de classificació A, subgrup A1.
PROCÉS SELECTIU L12/07
1 PLAÇA DE TÈCNIC/A SUPERIOR EDUCACIÓ, DE L'ÀREA DE TÈCNIQUES DE SO, (del grup de classificació A, subgrup A1.
PROCÉS SELECTIU L13/07
1 PLAÇA DE TÈCNIC/A SUPERIOR EDUCACIÓ, DE L'ÀREA DE TÈCNIQUES DE MAQUINÀRIA ESCÈNICA, del grup de classificació A, subgrup A1.
PROCÉS SELECTIU L14/07
1 PLAÇA DE TÈCNIC/A SUPERIOR EDUCACIÓ, DE L'ÀREA DE TÈCNIQUES DE LUMINOTÈCNIA, del grup de classificació A, subgrup A1.
PROCÉS SELECTIU L15/07
2 PLACES DE TÈCNIC MITJÀ EDUCACIÓ (INSTRUMENTISTA DE PIANO), del grup de classificació A, subgrup A2.
PROCÉS SELECTIU L16/07
1 PLAÇA DE TÈCNIC MITJÀ EDUCACIÓ (INSTRUMENTISTA DE GUITARRA) del grup de classificació A, subgrup A2.
TOTAL PLACES 18 PLACES

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia