martes, 12 de febrero de 2019

borsa de treball de profesors/es de l'escola de formació d'adults de l'àmbit de comunicació d'anglés. Ajuntament de La Pobla de Vallbona (Camp de Turia-València)

Resultado de imagen de comarca pobla vallbonaAnunci de l'Ajuntament de La Pobla de Vallbona sobre convocatòria de bolsa de treball de profesors/es de l'escola de formació d'adults de l'àmbit de comunicació d'anglés.
ANUNCI
Per Resolució de la Regidora delegada de RRHH núm. 519/2019 de 7 de febrer, s'aprova iniciar el procediment per a formar una borsa de treball de professors i professores de l'escola de formació d'adults de l'àmbit de comunicació: anglés, les bases de les quals es publicaren al BOP número 64 de 31 de març de 2017.
S'obri el termini per a presentar instàncies durant 5 dies hàbils, que conten a partir de l'endemà al de la publicació d'aquest anunci en el BOP {del 13 al 19 de febrero de 2019, a.i.}, per a la convocatoria de la borsa únicamente en l'àrea de comunicació d'anglés.
Les bases de la present convocatòria es trobaran a disposició dels interessats en les oficines municipals, tauler d'anuncis i pàgina web de l'ajuntament www.lapobladevallbona.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia