viernes, 8 de febrero de 2019

Borsa de treball permanent de professors/ores de la Unitat d'Escolarització Compartida. Ajuntament de Salou (Tarragona)

L'Ajuntament de Salou, per decret del regidor delegat de Serveis Generals número 266/2019 de data 14 de gener de 2019, ha convocat un procés selectiu per a la creació d'una borsa de treball permanent de professors/es de la Unitat d'Escolarització Compartida, les bases específiques d'aquesta convocatòria s'han aprovat per Junta de Govern Local, de data 29 de novembre de 2018, les qual es poden consultar al BOPT i al Taulell d'Edictes de la Corporació a la pàgina web de l'Ajuntament de Salou, www.salou.cat.
Les sol·licituds per prendre part en aquest procés selectiu s'han de presentar segons indiquen les bases específiques de la convocatòria, i de manera permanent, a comptar, a partir de l'endemà de l'última publicació d'aquesta convocatòria al BOPT o de l'extracte al DOGC.
Els documents necessaris per participar, la manera i lloc de presentar les sol·licituds ho podeu consultar a les bases específiques publicades al BOPT i al Tauler d'edictes de la Corporació.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia