jueves, 7 de febrero de 2019

borsa d'ocupació temporal per al grup professional d'agent de la brigada dins de l'especialitat d'encarregat del cementeri municipal. Ajuntament de Simat de la Valldigna

Resultado de imagen de simat comarcaAnunci de l'Ajuntament de Simat de la Valldigna sobre convocatòria per a la constitució d'una borsa d'ocupació temporal per al grup professional d'agent de la brigada-encarregat del Cementeri Municipal.
ANUNCI
Mitjançant Resolució d'Alcaldia núm. 35/2019 , de 25 de gener, de l'Ajuntament de Simat de la Valldigna per la qual s'aproven les bases reguladores i la convocatòria de selecció de persones per a la constitució d'una borsa d'ocupació temporal per al grup professional d'agent de la brigada dins de l'especialitat d'encarregat del cementeri municipal.
Havent-se aprovat por Resolució de l'Alcaldia, de data 25 de gener de 2019, les bases reguladores i la convocatòria de selecció de persones per a la constitució d'una borsa d'ocupació temporal per al grup professional d'agent de la brigada, dins de l'especialitat d'encarregat del cementeri municipal.
En la seu electrònica d'aquest Ajuntament [https://www.simat.org], i en el tauler d'anuncis apareixen íntegrament publicades les bases reguladores de la convocatòria per a la selecció de persones per a la constitució d'una borsa de treball per a agent de la brigada-encarregat del cementeri municipal en els termes en què figuren en l'expedient.
El termini de presentació de sol·licituds serà de deu dies naturals a comptar des de l'endemà a la publicació d'aquest anunci en el Butlletí Oficial de la Província de València. {del 8 al 18* de febrer de 2019, a.i.}
Els successius anuncis d'aquesta convocatòria, quan procedisquen de conformitat amb les bases, es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província. Així mateix, es publicaran en la seu electrònica [https://www.simat.org] i en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament de Simat de la Valldigna.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia