martes, 31 de enero de 2012

subvencions destinades a les entitats locals (ajuntaments i mancomunitats) de la C.V. per a la difusió i el foment de la Bústia Ciutadana i altres mec

Conselleria de Presidència. ORDE 2/2012, de 23 de gener, de la Conselleria de Presidència, per la qual convoca subvencions destinades a les entitats locals (ajuntaments i mancomunitats) de la Comunitat Valenciana per a la difusió i el foment de la Bústia Ciutadana i altres mecanismes de participació ciutadana per a l’exercici 2012, i aprova les bases que les regulen. [2012/886]
ORDEN 2/2012, de 23 de enero, de la Conselleria de Presidencia, por la que se convocan subvenciones destinadas a las entidades locales (ayuntamientos y mancomunidades) de la Comunitat Valenciana para la difusión y fomento del Buzón Ciudadano y otros mecanismos de participación ciudadana para el ejercicio 2012 y se aprueban sus bases reguladoras. [2012/886]
Bases.- L’aprovació de les bases que regulen la convocatòria de subvencions destinades a les entitats locals (ajuntaments i mancomunitats) de la Comunitat Valenciana per a la difusió i foment de la Bústia Ciutadana i altres mecanismes de participació ciutadana per a l’exercici 2012, i dels models de sol·licitud i documents complementaris que s’inclouen en annexos d’esta orde.
ANNEX I
Bases de la convocatòria
Objecte.- Estes bases tenen com a objecte regular la concessió de subvencions per a promoure i difondre en l’àmbit local la posada en marxa de la ferramenta tecnològica “Bústia Ciutadana”, així com d’altres mecanismes i òrgans de participació ciutadana com a fórmula eficaç per a garantir els drets i millorar les condicions de vida dels ciutadans i veïns de la Comunitat Valenciana.
Beneficiaris i beneficiàries.- Poden beneficiar-se d’este programa de subvencions les entitats locals (ajuntaments i mancomunitats) de la Comunitat Valenciana que tinguen els requisits establits en esta convocatòria.
Actuacions i gastos subvencionables.- Se subvencionen les activitats destinades a difondre i promocionar entre la població l’ús de la Bústia Ciutadana, iniciativa de la Generalitat per al foment de la participació ciutadana en l’àmbit local a través de les noves tecnologies (www.buzonciudadano.es) (modalitat 1), així com altres instruments i mecanismes de participació ciutadana (modalitat 2).
Se subvencionen activitats com ara l’organització de jornades o xarrades de formació i sensibilització, la difusió en mitjans de comunicació, l’elaboració de fullets i cartells, marxandatge i altres activitats relacionades amb els fins esmentats més amunt. Cada entitat local sol·licitant pot presentar una sola sol·licitud a una de les modalitats esmentades.
A estos efectes, són subvencionables els gastos corrents i de personal que faça l’entitat necessaris per a la realització del projecte presentat.
Entre estos gastos es poden incloure les nòmines del personal de la pròpia entitat imputables a la realització del projecte, fins a un 25% de la quantitat subvencionada, així com servicis exteriors, lloguer d’immobles, subministraments necessaris per a l’execució i difusió, i material fungible d’oficina. En tots els casos han de complir els requisits de l’article 31 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions.
Les activitats que se subvencionen necessàriament s’han de dur a terme l’any 2012.
Formalització de sol·licituds i termini de presentació.- 1. La sol·licitud s’ha de presentar en el termini de 15 dies hàbils comptador des de l’endemà de la publicació de la convocatòria en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana,{de l'1 al 17 de febrer de 2012, a.i} dirigida a la Direcció General de Participació Ciutadana (c/ Juristes, 10, 46001 Valencia). També es pot presentar en els llocs previstos en l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.
La sol·licitud també es pot presentar per via telemàtica en el portal de la Generalitat (www.gva.es), accedint als apartats «Administració en línia» «Guia PROP». Per a això, l’entitat ha de disposar d’un certificat digital expedit per l’Agència de Tecnologia i Certificació Electrònica
(www.accv.es).

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia