miércoles, 29 de marzo de 2017

sol·licitud de participació en el procés de selecció dels centres públics que seran proposats al Ministeri d’Educació, Cultura i Esport per a l’assignació d’auxiliars de conversa en llengües estrangeres per al curs 2017-2018. Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport.

Primer . Objecte i àmbit d’aplicació La present resolució té com a objecte convocar els centres docents públics de nivells no universitaris de la Comunitat Valenciana que complisquen els requisits de participació perquè sol·liciten auxiliars de conversa en llengua estrangera per al curs 2017-2018. Per mitjà d’aquesta convocatòria se seleccionaran els centres educatius que es proposaran al Ministeri d’Educació, Cultura i Esport perquè se’ls assignen auxiliars de conversa que ajuden a millorar les competències lingüístiques de l’alumnat en les llengües estrangeres del currículum (alemany, anglés, francés i italià). 
Segon . Destinataris i requisits de participació Són destinataris d’aquesta convocatòria: 
– Tots els centres públics d’Educació Infantil i Primària que tenen autoritzat el projecte lingüístic de centre d’acord amb el Decret 127/2012 de 3 d’agost.
 – Els centres públics d’Educació Secundària i de cicles formatius de Formació Professional que sol·liciten auxiliar d’anglés i que en el curs 2016-2017 estan impartint en anglés alguna matèria o mòdul no lingüístic. 
– Els centres públics d’Educació Secundària i de cicles formatius de Formació Professional que sol·liciten auxiliar d’alemany, francés o italià i que en el curs 2016-2017 estan impartint la llengua alemanya, francesa o italiana. 
Cinqué . Sol·licituds, forma, lloc i termini de presentació 1. Els centres interessats a participar en la present convocatòria han d’omplir els annexos autoemplenables d’aquesta resolució, segellats i signats per la direcció del centre, i presentar-los en format paper en el Registre General de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport (av. Campanar, 32, 46015 València). 
Els centres d’Educació Infantil i Primària han de presentar els annexos I, II i III. 
Els centres d’Educació Secundària i de cicles formatius de Formació Professional també han de presentar l’annex IV amb l’informe de la Inspecció d’Educació que justifique que s’està impartint en anglés, almenys, una matèria no lingüística o que s’està impartint la llengua alemanya, francesa o italiana. 
En el cas que s’opte per una oficina de Correus, la documentació s’ha de presentar en sobre obert perquè siga datada i segellada pel funcionari de correus abans de ser enviada. Si no es procedeix d’aquesta manera, la documentació es considerarà presentada en la data d’entrada en el registre de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport. 
2. La documentació s’ha de dirigir al Servei d’Educació Plurilingüe (Direcció General de Política Educativa, avinguda Campanar, 32 – 46015 València). 
3. El termini de presentació de les sol·licituds serà de 10 dies hàbils a comptar de l’endemà de la publicació d’aquesta resolució en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana .{del 29 de març a l' 11 d'abril de 2017, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia