miércoles, 6 de febrero de 2019

borsa de treball de Treballadors Socials de l'Àrea Bàsica de Serveis Socials (ABSS) del Consell Comarcal del Vallès Occidental, grup A subgrup A2,

Procediment: Aprovació de les bases i la convocatòria per constituir una borsa de Treballadors/es Socials de l'ABSS del Consell Comarcal del Vallès Occidental, grup A subgrup A2, que permeti un procediment àgil per la cobertura de places vacants, substitucions de caràcter temporal o per atendre necessitats urgents.
Tràmit: Proposta aprovació bases procés de selectiu de borsa
Servei: Serveis Recursos Humans
Codi Aux: CP-08/2018
Quadre clas.: G2002
Núm. Expedient: 482/2018
La Comissió Permanent, en sessió extraordinària i urgent celebrada el dia 20 de desembre de 2018, va prendre entre d'altres, l'acord número 93/2018, posteriorment rectificat mitjançant acord núm. 9/2019 de la Comissió Permanent del del dia 29 de gener de 2019, que copiat literalment diu així:
“PRIMER.- APROVAR unes bases de selecció de personal per a la confecció d'una llista de persones que, en base a les puntuacions obtingudes en la realització de les corresponents proves selectives del concurs-oposició, constitueixi una borsa de treball de Treballadors Socials de l'Àrea Bàsica de Serveis Socials (ABSS) del Consell Comarcal del Vallès Occidental, grup A subgrup A2, que permeti un procediment àgil per la cobertura de places vacants, substitucions de caràcter temporal o per atendre necessitats urgents.
SEGON.- Publicar les bases al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona i la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, així com al taulell d'anuncis del Consell Comarcal del Vallès Occidental i al tauler electrònic de la Corporació.
ANNEX I – BASES
Codi Auxiliar: CP-08/2018
Núm. Expedient: 482/2018
BASES DE SELECCIÓ PER A LA CREACIÓ D'UN BORSA DE PROFESSIONALS QUALIFICATS AMB EL GRAU O LA DIPLOMATURA DE TREBALL SOCIAL DEL CONSELL COMARCAL DEL VALLÈS OCCIDENTAL PER A POSSIBLES SUBSTITUCIONS (ABSS)
1. Objecte de la convocatòria És objecte d'aquesta convocatòria l'aprovació de les bases per a la confecció d'una llista de professionals que, en base a les puntuacions obtingudes en la realització del present concurs-oposició, constitueixi una borsa de treball per la cobertura de llocs de treball de Treballador/a Social del Consell Comarcal del Vallès Occidental, grup A subgrup A2, que permeti un procediment àgil per les substitucions per places vacants i substitucions amb caràcter temporal a l'Àrea Bàsica de Serveis Socials.
La jornada de treball, amb caràcter general, serà complerta de 37,5 hores setmanals prestades de dilluns a divendres en horari de matí i tarda segon les necessitats del servei.
3. Condicions de les persones aspirants. Per a ésser admesos a la realització de les proves selectives, els aspirants hauran de complir els següents requisits:
a) Tenir la nacionalitat espanyola o de qualsevol dels estats membres de la Unió Europea. Igualment podrà ser admès/a qui tingui la condició de cònjuge d'espanyol o de nacional d'altres estats membres de la Unió Europea, sempre que no estiguin separats de dret, siguin menors de vint-i-un anys o majors d'aquesta edat dependents. Igualment, s'estendrà a les persones incloses en l'àmbit d'aplicació dels tractats internacionals celebrats per la Comunitat Europea i ratificats per Espanya, en els que sigui d'aplicació la lliure circulació de treballadors. Les persones estrangeres a les quals es fa referència en els apartats anteriors, així com les persones estrangeres amb residencia legal a Espanya, podran accedir com a personal laboral en igualtat de condicions de qui disposi la nacionalitat espanyola.
b) No haver estat mai separat, mitjançant expedient disciplinari, del servei de l'Estat, les Comunitats Autònomes o l'Administració Local i no trobar-se inhabilitat/da per a l'exercici de funcions públiques.
c) No patir cap malaltia o defecte físic que impedeixi el desenvolupament de les funcions corresponents.
d) Coneixements suficients de les dues llengües oficials a Catalunya a nivell oral i escrit.
En el cas de la llengua catalana s'acreditarà amb el certificat de nivell C de la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya o dels reconeguts per aquesta com a equivalents. Aquest requisit es podrà acreditar amb la superació de la corresponent prova en la fase d'oposició
Per a la llengua castellana: Els aspirants admesos en el procés selectiu que no tinguin la nacionalitat espanyola han d'acreditar el nivell superior de coneixements de llengua castellana, documentalment en una de les tres opcions següents:
1. Haver cursat la primària, la secundària i el batxillerat, si s'escau, a Espanya.
2. Diploma d'espanyol (nivell superior) que estableix el Reial decret 1137/2002, de 31 d'octubre, o equivalent, o certificació acadèmica que acrediti haver superat totes les proves dirigides a l'obtenció d'aquest.
3. Certificat d'aptitud en espanyol per a estrangers expedit per les escoles oficials d'idiomes
En cas contrari aquest coneixement s'acreditarà mitjançant la superació de la corresponent prova en la fase d'oposició. Aquesta prova es qualificarà com a “apte” o “no apte”.
e) Tenir complerts setze anys i no excedir de l'edat màxima de jubilació forçosa, en la data que finalitzi el termini de presentació de sol·licituds. L'acreditació s'efectuarà mitjançant fotocòpia del DNI o document identificatiu legal equivalent vigent.
f) Acreditar estar en possessió del títol universitari de grau o diplomat en Treball Social o equivalent. S'acreditarà mitjançant fotocopia del títol corresponent i/o certificació d'equivalència emesa pel centre oficial corresponent. Els/les aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola hauran d'estar en possessió d'algun dels títols reconeguts a Espanya de conformitat amb el que s'estableix a la normativa vigent en la matèria.
g) Estar en possessió de carnet de conduir B vigent i posar a disposició del servei del Consell Comarcal del vehicle propi per al desenvolupament de les funcions adscrites al seu lloc de treball, amb les condicions que estableix l'acord específic amb al representació del personal.
h) Els aspirants que superin les proves i abans de ser contractats i/o nomenats, hauran d'acreditar la inexistència d'antecedents penals per delictes contra la llibertat i indemnitat sexual atesa la Llei Orgànica de Protecció Jurídica del Menor, modificada per la Llei 26/2015 de 28 de juliol, on s'estableix que serà requisit per a l'accés i exercici a les professionals, oficis i activitats que impliquin contacte habitual amb menors en el moment que se'ls avisi per a cobrir el lloc de treball. A tal efecte, caldria que presentessin l'autorització a nom del Consell Comarcal del Vallès Occidental per tal de poder fer la corresponent consulta a la base de dades del Ministeri de Justícia.
4. Presentació de sol·licituds En les instàncies sol·licitant prendre part en el concurs oposició, els/les aspirants/es hauran de manifestar que reuneixen totes i cadascuna de les condicions exigides en la base Tercera, i el compromís a prestar el jurament o promesa en la forma establerta per RD 707/1979, de 5 d'abril.
Les instàncies es dirigiran al Presidència de la Corporació, de conformitat amb el que disposa l'article 16 de la Llei 39/2015 d'1 d'octubre de procediment administratiu comú de les administracions públiques (des d'ara LPAC), sens perjudici dels altres mitjans previstos a la norma, i es presentaran en el Registre General d'aquesta, durant el termini de 20 dies naturals, comptats a partir del següent a aquell que aparegui publicat l' extracte de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. {} Si el darrer dia de presentació d'instàncies coincidís en dissabte, s'entendria el termini prorrogat fins al primer dia hàbil següent. Les instàncies es facilitaran gratuïtament a la seu del Consell Comarcal o a la seu electrònica del Consell Comarcal.
Les sol·licituds han d'anar acompanyades d'un currículum vitae, amb el detall de la vida laboral, fotocopia document d'identitat i, no només de la documentació acreditativa dels mèrits al·legats, sinó també explicatiu i acreditatiu dels treballs que vol acreditar com a mèrit.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia