miércoles, 31 de octubre de 2012

programa d’innovació per a la lluita contra el fracàs escolar a través de la realització d’activitats per a la promoció de la música en els col·legis d’Educació Infantil i Primària, els instituts d’Educació Secundària i els conservatoris elementals i professionals de música i dansa públics de la Comunitat Valenciana. # programa de innovación para la lucha contra el fracaso escolar a través de la realización de actividades para la promoción de la música en los colegios de Educación Infantil y Primaria, institutos de Educación Secundaria y los conservatorios elementales y profesionales de música y danza públicos de la Comunitat Valenciana.

RESOLUCIÓ de 26 d’octubre de 2012, de la Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació, per la qual es convoca el programa d’innovació per a la lluita contra el fracàs escolar a través de la realització d’activitats per a la promoció de la música en els col·legis d’Educació Infantil i Primària, els instituts d’Educació Secundària i els conservatoris elementals i professionals de música i dansa públics de la Comunitat Valenciana. [2012/10011]
RESOLUCIÓN de 26 de octubre de 2012, de la Conselleria de Educación, Formación y Empleo, por la que se convoca el programa de innovación para la lucha contra el fracaso escolar a través de la realización de actividades para la promoción de la música en los colegios de Educación Infantil y Primaria, institutos de Educación Secundaria y los conservatorios elementales y profesionales de música y danza públicos de la Comunitat Valenciana. [2012/10011]
Objecte de la convocatòria.- Constituïx l’objecte de la present resolució l’autorització del programa d’innovació per a la lluita contra el fracàs escolar a través de la realització d’activitats per a la promoció de la música entre els centres públics d’Educació Primària i Secundària (CEIP i IES) i els conservatoris elementals i professionals públics de música i dansa. D’esta manera, es pretén que els centres educatius de Primària i Secundària i els conservatoris promoguen activitats musicals de manera independent o coordinats amb centres, ja siguen d’ensenyança o un altre tipus d’organismes de difusió musical i cultural. Es tracta de fer accessible la formació musical a tot l’alumnat per a contribuir a la consecució de l’èxit acadèmic, de manera que es beneficie així de les millores en les capacitats cognitives i socials que es deriven de la pràctica musical.
Participants. 1. Podran participar voluntàriament en este programa els CEIP, IES i conservatoris professionals públics de titularitat de la Generalitat.
2. El director o directora de cada centre interessat, oïda la Comissió de Coordinació Pedagògica i havent-ho aprovat en el Consell Escolar, sol·licitarà la participació en el programa, sempre que hi haja professorat
del seu centre que desitge participar-hi.
3. El director o directora del centre participant designarà un membre de l’equip directiu com a coordinador o coordinadora del programa, que tindrà les funcions de planificar, organitzar, coordinar i avaluar el desenrotllament del programa en el centre.
Quart. Sol·licituds, documentació i termini de presentació. 1. Els directors i directores dels centres que desitgen participar en la present convocatòria hauran de dirigir a la Direcció General d’Innovació, Ordenació i Qualitat Educativa, en avinguda Campanar núm. 32 (46015) de València, la documentació següent:
a) Sol·licitud de participació, degudament omplida, segons el model que figura en l’annex II d’esta resolució.
b) Projecte de realització del programa en el centre, d’acord amb el que establix l’apartat quint d’esta resolució.
2. La documentació serà presentada per mitjà de qualsevol de les formes previstes en l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment
Administratiu Comú. Les sol·licituds presentades en les oficines de correus hauran de complir el procediment establit en l’article 205.3 del Reglament del Servici de Correus: les instàncies seran presentades en sobre obert perquè la persona encarregada hi estampe el segell de dates. Haurà de figurar-hi amb claredat el nom de l’oficina i la data de presentació.
3. S’enviarà per via telemàtica una còpia de la sol·licitud i del projecte per a la realització del programa en el centre, dirigida al correu electrònic activitatsmusicals@difusio.gva.es .
4. El termini de presentació de la documentació per a participar en el programa finalitza el dia 15 de novembre de 2012.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia