lunes, 8 de abril de 2019

2 places d'Administratius (C1), i 1 plaça de Tècnic/a Auxiliar Informàtica (C1). Ajuntament de Roquetes (Baix Ebre-Tarragona)

Resultado de imagen de roquetes localitzacioAjuntament de Roquetes  ANUNCI sobre la convocatòria i les bases que han de regir la selecció, mitjançant el sistema de concurs oposició, torn lliure, de dues places d'administratius. Convocatòria i Bases que han de regir la selecció, mitjançant el sistema de concurs oposició, torn lliure de dues places d'Administratius, personal funcionari de carrera, escala d'Administració General, Subescala Administrativa, Grup C, Subgrup C1.
Les sol·licituds per prendre part en el procés de selecció s'han de presentar al Registre General de l'Ajuntament, dins del termini improrrogable de 20 dies hàbils, a comptar des del següent al de la darrera publicació al BOPT o DOGC, {del 5 d'abril al 7 de maig de 2019, a.i.} i s'han d'adreçar al President de la Corporació. També poden presentar-se en qualsevol de les altres formes previstes a l'article 16 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú en relació amb la disposició derogatòria i la disposició transitòria 4a d'aquesta Llei.
Les Bases s'han publicat íntegrament al BOPT de data 01/04/2019.
Es poden consultar les bases íntegres al tauler d'anuncis de la seu electrònica de l'Ajuntament de Roquetes https://roquetes.eadministracio.cat
///////////////////////////
Convocatòria i Bases que han de regir la selecció, mitjançant el sistema de concurs oposició, torn lliure d'una plaça de tècnic/a auxiliar informàtica, personal funcionari interí, escala d'Administració General, Subescala Administrativa, Grup C, Subgrup C1.
Les sol·licituds per prendre part en el procés de selecció s'han de presentar al Registre General de l'Ajuntament, dins del termini improrrogable de 20 dies hàbils, a comptar des del següent al de la darrera publicació al BOPT o DOGC {del 5 d'abril al 7 de maig de 2019, a.i.}, i s'han d'adreçar al President de la Corporació. També poden presentar-se en qualsevol de les altres formes previstes a l'article 16 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú en relació amb la disposició derogatòria i la disposició transitòria 4a d'aquesta Llei.
Les Bases s'han publicat íntegrament al BOPT de data 01/04/2019.
Es poden consultar les bases íntegres al tauler d'anuncis de la seu electrònica de l'Ajuntament de Roquetes https://roquetes.eadministracio.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia