lunes, 8 de abril de 2019

Borsa de treball temporal de Tècnic Dinamitzador de Joventut. Mancomunitat de Municipis La Costera-Canal

Resultado de imagen de Mancomunitat de Municipis La Costera-CanalAnunci de la Mancomunitat de Municipis La Costera-Canal sobre convocatòria i bases reguladores del procés de constitució d'una borsa de treball temporal de tècnic dinamitzador de Joventut.
ANUNCI
Per Acord de la Junta de Govern Local en sessió ordinària celebrada el 14 de març de 2019 s'ha aprovat la convocatòria i les bases per a la formació d'una borsa de treball temporal de Tècnic Dinamitzador de Joventut. 
Les sol·licituds podran presentar-se en el termini de 10 dies hàbils a contar des del següent al de la publicació d'este anunci al Butlletí Oficial de la Província, mitjançant instància normalitzada annexa a les bases. {del 9 al 24 d'abril de 2019, a.i.}
El text íntegre de les bases pot consultar-se al Tauler d'Anuncis i a la web municipal (www.lacosteracanal.es). 
Els successius anuncis d'esta convocatòria, quan procedisquen d'acord amb les bases, es publicaran en el Tauler d'Anuncis i en la web municipal.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia