miércoles, 17 de mayo de 2017

1 Tècnic/a de Millora i Innovació, adscrit/a al Departament de Modernització (convocatòria 10/17) de l’Ajuntament d’Alzira (Ribera Alta-València)

ANUNCI
Per mitjà del present es posa en general coneixement que, mitançant acord de la Junta de Govern Local de data 04-05-17 (punt 45ºB) es van aprovar les bases per a la convocatòria de referència. (convocatòria 10/17).
Les persones interessades poden accedir a la informació relativa a esta convocatòria en la següent adreça electrònica: http://www.alzira.es/alzira_vpm/index.php/val/ocupacio-publica/personal-temporal
Termini de presentació: VINT DIES NATURALS a partir de l'endemà de la publicació. {del 18 de maig al 6 de juny de 2017, a.i.}
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
3.3.- Adscripció provisional: 
LLOC NÚM.: 1.0.2.11 (RLT vigent, BOPV núm.. 44; de 03-03-17)
DENOMINACIÓ: Tècnic/a de Millora i Innovació
CLASSIFICACIÓ D’ENTRADA: A2-21-0/351-1
ÀREA: Secretaria i Servicis Generals.
SECCIÓ: Modernització
4.- REQUISITS PER A PARTICIPAR:
 A)
Estar en possessió d’alguna de les titulacions de grau següents:
Enginyeria Informàtica  Enginyeria de Telecomunicacions o aquelles que habiliten per a l’exercici de les funcions del lloc.
En el cas de titulacions obtingudes en l’estranger haurà d’estar en possessió de la credencial que acredite la seua homologació.
B) Complir la resta de condicions fixades en les bases generals, atenent a més els requisits de l’art. 56 i ss. del RDL 5/2015 TRLEBEP.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia