jueves, 11 de mayo de 2017

Activitats de Venda: procediment per a l'avaluació i l'acreditació de determinades unitats de competència professional, adquirides a través de l'experiència laboral o de vies no formals de formació, en la família professional de comerç i màrqueting, per a la qualificació professional COM085_2 Activitats de venda.RD 295/2004. Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport

Primer. Objecte. Aquesta resolució té per objecte dur a terme, en l'àmbit de la Comunitat Valenciana, l'avaluació i l'acreditació d'unitats de competència professional adquirides a través de l'experiència laboral o de vies no formals de formació, de conformitat amb el que estableix el Reial decret 1224/2009, de 17 de juliol, i les bases que es recullen en l'annex I.
Segon. Unitats de competència, seus i places convocades. Les unitats de competència objecte d'avaluació i acreditació, així com les places convocades i la seu en què està previst dur a terme el procediment, estan recollides en l'annex III, amb indicació, si és el cas, dels títols de Formació Professional i certificats de professionalitat en què estan incloses.
Tercer. Execució. Es faculta el Servei de Gestió de la Formació i Qualificació Professional, de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial, per a executar o aplicar el procediment d'avaluació i acreditació objecte d'aquesta resolució, d'acord amb les bases de la convocatòria i amb plena subjecció a les disposicions i normativa vigent en aquesta matèria.
No obstant això, en tot allò que no es preveu expressament en aquesta resolució és d'aplicació el Reial decret 1224/2009, de 17 de juliol, pel qual es regula el reconeixement de les competències professionals adquirides per experiència laboral.
ANNEX I
Bases de la convocatòria
1. Requisits de participació. Les persones que desitgen participar en el procediment hauran de complir els requisits següents:
1)
Posseir la nacionalitat espanyola, haver obtingut el certificat de registre de ciutadania comunitària o la targeta de familiar de ciutadà de la Unió, o ser titular d'una autorització de residència o de residència i treball a Espanya en vigor, en els termes establits en la normativa espanyola d'estrangeria i immigració
A més, com que s'han convocat unitats de competència d'una qualificació de nivell II.
2) Tindre vint anys complits en el moment de realitzar la inscripció.
3) Tindre experiència laboral i/o formació relacionada amb les competències professionals que es volen acreditar:
a) En el cas d'experiència laboral. Justificar en els últims deu anys, transcorreguts abans de realitzar-se la convocatòria amb un mínim de 2000 hores treballades en total.
b) En el cas de formació. Justificar almenys 300 hores en els últims deu anys transcorreguts abans de realitzarse la convocatòria. En els casos en què els mòduls formatius associats a la unitat de competència que es pretén acreditar contemplen una duració inferior, s'hauran d'acreditar les hores establides en aquests mòduls. Vegeu l'annex III.
La justificació dels requisits de participació així com de l'historial professional i/o formatiu, es farà a través de la documentació que s'estableix en l'annex IV.
Els candidats i les candidates que reunisquen els requisits d'experiència laboral o formativa indicats anteriorment i que no puguen justificar-los per mitjà dels documents assenyalats en l'annex IV, si són majors de 25 anys, podran sol·licitar la seua inscripció provisional en el procediment. En aquest cas, presentaran la justificació per mitjà d'alguna prova admesa en dret de la seua experiència laboral o aprenentatges no formals. Les comissions d'admissió estudiaran la documentació i determinaran, sense perjuí dels criteris de prioritat, si és procedent la seua inscripció definitiva.
La falta del compliment dels requisits establits comporta l'exclusió de la convocatòria.
2. Seu per al procediment. Aquest procediment es durà a terme al Centre Integrat Públic de Formació Professional que es relaciona en l'annex III. [CIPFP Mislata , Carrer Dolores Ibarruri, núm 32 - 46920 Mislata (València)]
3. Places convocades. El nombre total de [200] places convocades són les determinades en l'annex III.
6. Preinscripció i termini de presentació. 6.1. Preinscripció. Les persones que desitgen participar en el procés d'acreditació hauran de presentar una instància telemàticament. Les dades que es requereixen per a sol·licitar la preinscripció figuren en l'annex II.1 d'aquesta resolució. A més, els o les aspirants hauran d'emplenar de forma obligatòria, també telemàticament i en la mateixa aplicació, el seu historial professional i formatiu, el contingut del qual apareix en l'annex II.2. El formulari per a la sol·licitud s'ubicarà en el web de qualificacions professionals de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport http://www.ceice.gva.es/va/web/cualificaciones-profesionales
Una vegada emplenada la sol·licitud i remesa en línia, l'aspirant haurà d'imprimir-la i conservar-la per a presentar-la posteriorment si se li requereix en la fase d'admissió, juntament amb la documentació acreditativa que consta en l'annex IV, davant de la comissió, l'admissió de la seu que li haja sigut assignada.
6.2. Termini de presentació. El termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies hàbils a comptar de l'endemà de la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. En aquest còmput no s'inclouran els dissabtes, ni els diumenges ni els festius. {del 12 de maig al de juny de 2017, a.i.}
QUALIFICACIÓ PROFESSIONAL: Activitats de Venda. COM085_2 RD 295/2004

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia