lunes, 1 de abril de 2019

1 plaça d'administratiu/iva funcionari/ària de l'Ajuntament d'Alcanar (Tarragona), amb constitució d'una borsa de treball.

Ajuntament d'Alcanar ANUNCI de convocatòria, mitjançant concurs oposició, d'una plaça d'administratiu/iva funcionari/ària de l'Ajuntament d'Alcanar, amb constitució d'una borsa de treball. En el BOPT de data 19/03/2019, es publiquen íntegrament les bases que regeixen la selecció, mitjançant concurs-oposició, d'una plaça d'administratiu/va de l'Ajuntament d'Alcanar, com a personal funcionari interí, juntament amb la seva convocatòria:
Denominació de la plaça segons plantilla: Administratiu/va
Règim: Funcionarial
Caràcter: Interinatge (fins cobertura definitiva)
Sistema de selecció: Concurs-oposició
Grup: C1
Funcions: D'acord amb Relació de Llocs de Treball
El termini per a la presentació d'instàncies és de 20 dies naturals des de l'endemà de la publicació de l'anunci en el DOGC, {del 2 al 23* d'abril de 2019, a.i.} d'acord amb les prescripcions establertes per la Llei 26/2010 de 3 d'agost, de regim jurídic i de procediment de les Administracions Publiques de Catalunya.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia