jueves, 11 de mayo de 2017

6 beques destinades a la realització de pràctiques per a la millora i especialització professional en la Delegació del Consell per al Model Social Valencià de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, en les matèries d'economia, estadística social, demografia, treball social, dret i sociologia.

Índex
Preàmbul
Article 1. Objecte de l'ordre
. 1. L'objecte de l'Ordre és l'aprovació de les bases reguladores establides en l'annex I, per a la concessió de sis beques destinades a la realització de pràctiques per a la millora i especialització professional en la Delegació del Consell per al Model Social Valencià de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, en les matèries d'economia, estadística social, demografia, treball social, dret i sociologia. 
2. Així mateix, s'aprova la convocatòria, en règim de concurrència competitiva, davall els principis de publicitat, transparència, objectivitat, igualtat i no-discriminació, de sis beques per a la realització de pràctiques per a la millora i especialització professional en la Delegació del Consell per al Model Social Valencià de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, de conformitat amb el que disposen les bases que s'especifiquen en l'annex I i d'acord amb el Barem d'Avaluació de mèrits previst en en annex II.
Article 2. Dotació econòmica
Disposicions finals
Primera. Normativa d'aplicació
Segona. Habilitació
Tercera. Recursos contra la convocatòria
Quarta. Entrada en vigor
Annex I
Bases de la convocatòria de sis beques per a la realització de pràctiques professionals en la Delegació del Consell per al Model Social Valencià 
Primera. Objecte i nombre de beques
Les presents bases tenen per objecte establir les bases reguladores que regiran la concessió de sis beques per a la realització de pràctiques professionals en la Delegació del Consell per al Model Social Valencià de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, en les matèries d'economia, estadística social, demografia, treball social, dret i sociologia, davall els principis de publicitat, transparència, concurrència competitiva, objectivitat, igualtat i no-discriminació.
Les beques estan destinades a recolzar la formació complementària, millora i especialització professional de les persones que resulten seleccionades i es troben en possessió de les titulacions i especialitzacions especificades en la base segona.
Segona. Sol·licitants i requisits. 1. No podran optar a aquestes beques els que en el moment de publicar-se aquesta convocatòria ja estiguen gaudint d'una altra beca de pràctiques professionals en la Generalitat, llevat que falten menys de dos mesos per a la finalització.
2. Podran optar a l'obtenció d'una de les beques objecte d'aquesta convocatòria els qui reunisquen, en acabar el termini de presentació de sol·licituds, els requisits següents:
a) Tenir la nacionalitat espanyola o la condició de nacional d'un estat membre de la Unió Europea. Les persones aspirants que no posseïsquen la nacionalitat espanyola hauran d'acreditar coneixements suficients en ambdues llengües oficials de la Comunitat Valenciana, aspecte que es verificarà, si és el cas, durant el procés de selecció.
b) No ser major de 35 anys.
c) Estar en possessió de la titulació exigida per a concórrer a aquesta convocatòria, sense que hagen transcorregut més de cinc anys des de la finalització.
d) No haver sigut beneficiari o beneficiària de beques de pràctiques professionals en la Generalitat per un període igual o superior a 36 mesos.
e) No trobar-se en cap dels supòsits de prohibició per a obtenir la condició de persona beneficiària establits en l'article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, la qual cosa s'acreditarà mitjançant la declaració responsable inclosa en el model de sol·licitud, que estarà accessible en la seu electrònica de la Generalitat (https://sede.gva.es).
f) No patir malaltia o diversitat funcional que impedisca el compliment de les obligacions inherents a la concessió i el normal desenvolupament de les pràctiques professionals. Les persones amb diversitat funcional en què no concórrega aquest impediment, podran fer valdre la seua condició als efectes del que disposa el punt 4 de la base tretzena.
g) Estar en possessió del Nivell Mitjà de Valencià, expedit o homologat per la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià.
h) Tenir uns coneixements mínims de llengua anglesa corresponents al nivell B1 d'acord amb el Marc Comú Europeu de Referència per a les Llengües, acreditat mitjançant títol o certificació expedida per Escoles Oficials d'Idiomes, universitats, ministeris o qualsevol altre organisme oficial acreditat.
i) Estar en possessió de les següents titulacions universitàries, segons la matèria corresponent a la beca a què s'opte, sempre que no hagen transcorregut més de cinc anys des de la finalització dels estudis:
1. Classe 1. Per a la beca en matèria d'economia: llicenciatura o grau en Economia, o Administració i Direcció d'Empreses.
2. Classe 2. Per a la beca en matèria d'estadística social: llicenciatura o grau en Matemàtiques o Estadística Aplicada.
3. Classe 3. Per a la beca en matèria de demografia: llicenciatura o Grau en Geografia i Medi Natural o Sociologia.
4. Classe 4. Per a la beca en matèria de treball social: Grau en Treball Social.
5. Classe 5. Per a la beca en matèria de dret: llicenciatura o Grau en Dret o en Gestió i Administració Pública.
6. Classe 6. Per a la beca en matèria de sociologia: llicenciatura o Grau en Sociologia, Ciències Polítiques o Psicologia. 
Tercera. Durada de les beques. 1. El període de duració de les beques serà com a màxim de 12 mesos des de la data que s'indique en la resolució de concessió, que serà objecte de publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. 
2. El període de duració podrà prorrogar-se sense necessitat de nova convocatòria per un període màxim de dotze mesos addicionals, sempre que existisca la disponibilitat pressupostària corresponent i l'exercici de l'activitat que s'estiga efectuant així ho requerisca o aconselle. 
Quarta. Unitat i lloc de realització. Les pràctiques professionals objecte de les beques es realitzaran en la Delegació del Consell per al Model Social Valencià, a València, establint la Delegació la titularitat de la direcció tècnica, supervisió i tutoria de les beques.
Eventualment, en funció del treball i tasques a realitzar, es podran requerir desplaçaments a distintes localitats de la Comunitat. En aquest cas, seran aplicables les indemnitzacions per desplaçament arreplegues en el tercer apartat de la base catorze. 
Cinquena. Dotació econòmica. De conformitat amb l'article 17.1 i la Disposició final segona del Decret 132/2009, de 4 de setembre, del Consell, pel qual es regula la concessió de beques, en relació amb la Resolució d'1 de novembre de 2009, del vicepresident segon del Consell i conseller d'Economia, Hisenda i Ocupació, per la qual s'estableix la quantitat inicial de percepció per a les beques sotmeses a l'àmbit d'aplicació del referit decret, cada una de les beques que es concedisca en el marc d'aquesta convocatòria estarà dotada amb mil euros (1.000 €) bruts mensuals. Sobre l'import esmentat es practicarà la retenció corresponent a compte de l'Impost sobre la Renda de les Persones Físiques, així com la corresponent cotització a la Seguretat Social en els termes establits en el Reial decret 1.493/2011, de 24 d'octubre, i les altres, si és el cas, que pogueren correspondre. 
Sisena. Formalització de les sol·licituds, termini de presentació i acreditació dels requisits. 1. Les persones aspirants a obtenir una beca presentaran, exclusivament per via electrònica, la sol·licitud i currículum de forma completa segons models normalitzats en el termini de 15 dies hàbils, comptats des de l'endemà de la publicació d'aquesta convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. 
2. Ambdós documents són obligatoris i estaran accessibles en la seu electrònica de la Generalitat, https://sede.gva.es, punxant en l'apartat «Serveis en línia» i buscant el tràmit de sol·licitud de beques dissenyat a l'efecte. En omplir aquests formularis s'obtindrà l'autobaremació inicial dels mèrits adduïts en el currículum, que es calcularà de forma automàtica a partir de la informació aportada en aquell. El resultat de la baremació es visualitzarà com un camp més del formulari. 
3. El formulari de sol·licitud incorpora una declaració responsable mitjançant la qual la persona sol·licitant manifesta, sota la seua responsabilitat, que totes les dades arreplegades en la sol·licitud i en el currículum que adjunta són verídiques, i que es troba en possessió de la documentació que així ho acredita, i queda a disposició de la Generalitat per a la comprovació, el control i la inspecció que s'estimen oportuns. Segons el que disposa l'article 69.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, la inexactitud, falsedat o omissió, de caràcter essencial, en qualsevol dada o manifestació en l'esmentada declaració responsable, així com la falta d'acreditació dels requisits exigits, determinarà la impossibilitat de continuar en la convocatòria, sense perjuí de la responsabilitat en què incórreguen. 
4. Igualment, l'esmentat formulari de sol·licitud inclou una autorització perquè l'Administració obtinga directament l'acreditació del compliment de les obligacions tributàries i amb la Seguretat Social previstes en els articles 18 i 19, respectivament, del Reglament de la Llei 38/2003, General de Subvencions, aprovat mitjançant Reial decret 887/2006, de 21 de juliol. 
5. Així mateix, el formulari conté una indicació que les dades de caràcter personal continguts en el mateix podran ser inclosos en un fitxer per al seu tractament per la persona titular responsable d'aquell, en l'ús de les funcions pròpies que tinga atribuïdes i en l'àmbit de les seues competències. Al seu torn, s'informa les persones interessades de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, tot això de conformitat amb el que disposa l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal. 
6. Per a poder realitzar la presentació electrònica, la persona sol·licitant haurà de disposar de firma electrònica, mitjançant el certificat reconegut per a la ciutadania emès per l'Agència de Tecnologia i Certificació Electrònica (www.accv.es) o del DNI electrònic. 
7. La presentació de la sol·licitud en el registre electrònic es podrà acreditar mitjançant el rebut expedit per aquest de manera automàtic. Es podrà recuperar el justificant de registre adés esmentat, accedint a l'àrea personal https://www.tramita.gva.es/ 
8. Als efectes del còmput de terminis, serà vàlida i produirà efectes jurídics la data d'entrada que es consigne en el rebut expedit pel registre electrònic. La Generalitat garanteix que la data i l'hora assignada en el rebut és l'hora oficial que estableix el Reial Institut i Observatori de l'Armada. La recepció en dia inhàbil s'entén efectuada el primer dia hàbil següent. Es consideren inhàbils els dies que tinguen la condició de festes oficials a la Comunitat Valenciana. 
9. Només s'admetrà una única sol·licitud de beca per aspirant, amb independència que es reunisca més d'una de les titulacions previstes en la base primera d'aquesta convocatòria.
En el cas que una mateixa persona, dins del termini establit, presentara més d'una sol·licitud, s'entendrà que l'última presentada reemplaça les anteriors sol·licituds.
Annex II
-------------------------------- 
Extracte de l’Ordre 1/2017, de 25 d’abril, de 2017, de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclu-sives, per la qual s’aproven les bases i es convoquen sis beques per a la realització de pràctiques professionals en la Delegació del Consell. [2017/3999] 
Cinqué. Forma i termini de presentació de les sol·licituds de subvenció El termini de presentació de sol·licituds serà de 15 dies hàbils, comptats des de l’endemà de la publicació d’aquesta ordre en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana .{del 12 de maig a l' 1 de juny de 2017, a.i.}
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia