jueves, 4 de mayo de 2017

80 places de Psicologia (de l'àmbit funcional d'execució penal) A1. Departament de Justicia de la Generalitat de Catalunya

Departament de Justicia  RESOLUCIÓ JUS/937/2017, de 27 d'abril, de convocatòria del procés selectiu per proveir 80 places de l'àmbit funcional d'execució penal del cos de titulació superior de la Generalitat de Catalunya (grup A, subgrup A1), psicologia (núm. de registre de convocatòria JU027).
Convocar el procés selectiu per proveir 73 places i fins a 7 més corresponents al 10 % addicional de places de l'àmbit funcional d'execució penal del cos de titulació superior de la Generalitat de Catalunya (grup A, subgrup A1), psicología, d'acord amb les bases que figuren a l'annex 1 i següents d'aquesta Resolució.
Annex 1
Bases de la convocatòria
–1 Places, funcions, perfil professional i temari
1.1 Descripció de les places.
1.1.1 Torn lliure.
Es convoca el procés selectiu de lliure accés per proveir 73 places de l'àmbit funcional d'execució penal del cos de titulació superior (subgrup A1) de la Generalitat de Catalunya, psicologia (núm. de registre de convocatòria JU027), de les quals 4 es reserven per als/a les aspirants que tinguin reconeguda la condició legal de discapacitat/ada.
Així mateix, i d'acord amb l'oferta d'ocupació pública, s'inclouen fins a un màxim de 7 places més corresponents al 10 % addicional del total de les places incloses a l'oferta d'ocupació 2015. Aquestes persones restaran en situació d'expectativa de nomenament i només seran nomenades funcionàries amb ocasió de vacant.
En el cas que les places reservades als/a les aspirants amb la condició legal de discapacitat/ada no es cobreixin, s'acumularan a la resta de places del torn lliure.
1.2 Funcions i perfil professional.
Les funcions que corresponen a les persones funcionàries del cos de titulació superior de la Generalitat de Catalunya, psicologia (grup A, subgrup A1) són les que estableix l'article 1 de la Llei 9/1986, de 10 de novembre, de cossos de funcionaris de la Generalitat de Catalunya.
Aquestes funcions, pel que fa a l'àmbit funcional d'execució penal objecte d'aquesta convocatòria, es corresponen amb les que consten en l'annex 2 d'aquestes bases.
El perfil de competències professionals del cos de titulació superior de la Generalitat de Catalunya, psicologia (grup A, subgrup A1), de l'àmbit d'execució penal, és el que consta a l'annex 3 d'aquestes bases.
−2 Requisits de participació
Per ser admesos en el procés selectiu els/les aspirants han de complir els requisits següents:
2.1 Nacionalitat.
Tenir la nacionalitat espanyola o ser nacional d'algun dels altres estats membres de la Unió Europea o dels estats als quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, els sigui aplicable la lliure circulació de treballadors.
També podran ser admesos el cònjuge, els descendents i els descendents del cònjuge, tant dels ciutadans espanyols com dels nacionals dels altres estats membres de la Unió Europea o dels estats als quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, els sigui aplicable la lliure circulació de treballadors, qualsevol que sigui la seva nacionalitat, sempre que els cònjuges no estiguin separats de dret i, pel que fa als descendents, siguin menors de vint-i-un anys o majors d'aquesta edat però visquin a càrrec dels seus progenitors.
En qualsevol cas, els/les aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola han d'acreditar documentalment la seva nacionalitat.
2.2 Capacitat.
Tenir la capacitat física i psíquica necessària per a l'exercici de les funcions pròpies de les places convocades.
2.3 Edat.
Haver complert 16 anys i no superar l'edat establerta per a la jubilació forçosa.
2.4 Titulació.
Les persones que participin en aquest procés selectiu han d'estar en possessió del títol de llicenciatura o grau en psicologia. Si es tracta d'un títol obtingut a l'estranger, cal disposar de l'homologació corresponent del Ministeri d'Educació i Ciència.
2.5 Habilitació.
No haver estat separat mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial, per a l'accés al cos o escala de funcionari, o per exercir funcions similars a les que desenvolupaven en el cas del personal laboral, en el que hagués estat separat o inhabilitat. En el cas de ser nacional d'altre estat, no trobar-se inhabilitat o en situació equivalent ni haver estat sotmès a sanció disciplinària o equivalent que impedeixi, en el seu estat, en els mateixos termes l'accés a l'ocupació pública.
2.6 Coneixements de llengua catalana i castellana.
2.6.1 Llengua catalana.
Les persones que participin en aquest procés selectiu han de tenir els coneixements de llengua catalana de nivell de suficiència (C1) o superior, de conformitat amb el que estableix el Decret 152/2001, de 29 de maig, sobre avaluació i certificació de coneixements de català, modificat pel Decret 3/2014, de 7 de gener, i el Decret 161/2002, d'11 de juny, sobre l'acreditació del coneixement del català i l'aranès en els processos de selecció de personal i de provisió de llocs de treball de les administracions públiques de Catalunya.
2.6.2 Llengua castellana.
Les persones aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola han de tenir els coneixements de llengua castellana de nivell superior (C2) o equivalent.
...
Tots el requisits indicats s'han de complir el darrer dia del termini de presentació de sol·licituds i s'han de continuar complint fins a la data de la presa de possessió com a funcionari de carrera.
−3 Sol·licituds, instruccions per emplenar-les i tractament de les dades
Les sol·licituds s'han de tramitar de conformitat amb el que preveu l'annex 4.
Amb la formalització i presentació de la sol·licitud, les persones aspirants donen el seu consentiment al tractament de les dades de caràcter personal que són necessàries per prendre part en la convocatòria i per a la resta de la tramitació del procés selectiu. Així mateix, donen el seu consentiment perquè l'òrgan convocant i el tribunal qualificador realitzin les comprovacions pertinents i les acreditacions d'ofici a partir de les dades que consten en les bases de dades de què disposen les administracions públiques d'acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal i d'acord amb la resta de la normativa vigent. Quan no es puguin verificar les dades, les persones aspirants hauran de presentar la documentació corresponent d'acord amb el que determinen aquestes bases.
Les dades personals de les persones participants seran incorporades al fitxer “Selecció i provisió”. La finalitat d'aquest fitxer és gestionar els processos de selecció i provisió de personal funcionari, personal laboral i personal interí del Departament de Justícia. Aquestes dades es podran cedir al Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, en relació amb el que estableix l'article 3 de la Llei 18/1990, de 15 de novembre, en el marc dels programes de formació selectiva. L'òrgan responsable d'aquest fitxer és la Direcció de Serveis del Departament de Justícia. Les persones interessades poden exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant sol·licitud adreçada a la seu d'aquest òrgan (c. Pau Claris, 81, 08010 Barcelona) o a l'adreça electrònica protecciodades.gtecnic.dj@gencat.cat.
...
Annex 4
Tramitació de les sol·licituds, taxa i mitjans de pagament
−1 Termini i presentació de les sol·licituds
Per tal de participar en el procés selectiu corresponent caldrà emplenar el model oficial de sol·licitud d'admissió a les proves selectives que s'adreçarà a l'òrgan convocant, en el termini de 20 dies naturals, comptats a partir de l'endemà de la publicació de la convocatòria en el DOGC, {del 5 al 24 de maig de 2017, a.i.} mitjançant un dels canals següents:
a) Telemàtic: a través de l'apartat Tràmits del web de la Generalitat de Catalunya http://tramits.gencat.cat/ mitjançant el formulari habilitat a l'efecte i seguint les instruccions que proporciona la mateixa aplicació. Les sol·licituds tramitades per aquest portal queden registrades automàticament al Registre general electrònic.
b) Presencial: mitjançant el model de sol·licitud d'admissió a convocatòries de selecció de personal, que haurà d'anar signada per la persona interessada. Les sol·licituds en suport paper es poden obtenir l'apartat Tràmits del web de la Generalitat de Catalunya http://tramits.gencat.cat/.
Les sol·licituds per prendre part en aquest procés i la resta de documentació que, si escau, es requereixi s'han de presentar en qualsevol de les oficines del Registre general del Departament de Justícia (c. Pau Claris, 81, 08010 Barcelona, i c. Aragó, 332, 08009 Barcelona); als serveis territorials del Departament de Justícia a Girona (pl. Pompeu Fabra, 1, 17002 Girona), a Lleida (c. Sant Martí, 1, 25004 Lleida), a Tarragona (c. Sant Antoni Maria Claret, 17, 43002 Tarragona) i a les Terres de l'Ebre (c. Santa Anna, 3-5, 2a planta, 43500 Tortosa); a les gerències territorials del Departament de Justícia de Barcelona Ciutat i l'Hospitalet de Llobregat (Gran Via de les Corts Catalanes, 111, edifici I, 14a planta, Ciutat de la Justícia, 08075 Barcelona) i de Barcelona Comarques (c. Pau Claris, 158-160, àtic 2a, 08009 Barcelona) o per qualsevol dels mitjans que autoritza l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, així com l'article 25 de la Llei 26/2010, del 3 d'agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia