jueves, 4 de mayo de 2017

Borsa de treball de Tècnic/a Superior en Arquitectura (A1). Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)

Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat ANUNCI sobre les bases i la convocatòria del procés de selecció per a la creació d'una borsa d'arquitectes.
BASES I CONVOCATÒRIA REGULADORES DEL CONCURS OPOSICIÓ, EN TORN LLIURE, PER CONSTITUIR UNA BORSA DE TREBALL PER A LA COBERTURA INTERINA DE PERSONAL TÈCNIC SUPERIOR EN ARQUITECTURA DE L'AJUNTAMENT DE SANT FELIU DE LLOBREGAT.
PRIMERA. Objecte de la convocatòria.
És objecte d'aquestes bases i convocatòria la constitució d'una borsa de treball per a la cobertura interina de personal Tècnic Superior en Arquitectura, grup de classificació A1, per cobrir interinament i de forma temporal, substitucions, vacants, acumulació de tasques o el desenvolupament de programes temporals.
Amb el personal que superi totes les fases del procés de selecció es constituirà una llista per ordre de puntuació total que determinarà la prelació de les persones aspirants a les contractacions que pel termini màxim de dos anys, es vagin produint.
El personal seleccionat podrà ocupar com a funcionari/ària interí/na llocs de treball vinculats a places de l'Escala de l'Administració Especial, Subescala Tècnica, Categoria Tècnics Superiors, i tindrà les retribucions bàsiques corresponents al grup de classificació A1 i les retribucions complementàries previstes en el catàleg de retribucions pel lloc de treball al que siguin destinats.
Aquestes bases contemplen, pel que fa referència a la perspectiva de gènere, allò que disposa l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat en el Pla d'Igualtat Intern revisat pel 2017 en quant a la promoció d'una presència equilibrada de dones i homes en els diferents col·lectius professionals municipals.
Mitjançant aquesta convocatòria es crearà la borsa de la categoria de Tècnic/a superior en Arquitectura.
El procediment de selecció serà el de concurs – oposició lliure.
SEGONA. Característiques del lloc de treball.
Tipus de nomenament: Funcionari/ària interí/na.
Durada de la borsa: 2 anys.
Denominació: Tècnic/a Superior en Arquitectura.
Enquadrament orgànic: Àrea de Territori, Sostenibilitat i Activitat Econòmica.
Dependència orgànica: Departament Projectes i Obres.
Jornada: 100 %.
Horari: Flexible.
Retribucions bàsiques: Les corresponents al Grup de Classificació A1.
Complement de destinació: Nivell 25.
Complement específic: 1.659,59 €
TERCERA. Requisits per participar en la convocatòria.
a) Haver complert 16 anys abans de la finalització del termini de presentació d'instàncies, i no excedir de l'edat màxima de jubilació forçosa legal per a l'accés a l'ocupació pública.
b) Estar en possessió del títol universitari corresponent i la resta de requisits que habiliti per a l'exercici de la professió regulada d'Arquitecte d'acord amb la normativa vigent.
En el supòsit de presentar un títol equivalent a l'exigit, s'haurà d'acompanyar per un certificat expedit pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esports competent que acrediti l'esmentada equivalència. En el supòsit de presentar un títol superior a l'exigit s'haurà d'acreditar que comprengui les atribucions i competències de l'exigit.
c) Tenir la nacionalitat espanyola o la d'altres estats membres de la Unió Europea o la dels estats als quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, sigui aplicable la lliure circulació de treballadors/res.
També podran ser admesos el/la cònjuge, descendents i descendents del/de la cònjuge, tant de la ciutadania espanyola com de nacionals d'altres estats membres de la Unió Europea, o dels estats als quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, sigui aplicable la lliure circulació de treballadors/res, independentment de la seva nacionalitat, sempre que els/les cònjuges no estiguin separats de dret i, pel que fa als/les descendents, siguin menors de 21 anys o més grans d'aquesta edat però que visquin a càrrec dels seus progenitors/res, d'acord amb el que estableixen els articles 2 i 4 del Reial Decret 766/1992 de 26 de juny sobre l'entrada i permanència a Espanya de nacionals d'estats membres de la Unió Europea i d'altres estats que han estat part en l'Acord sobre l'espai econòmic europeu, signada a Porto el 2 de maig de 1992, i ratificat per Espanya el 26 de novembre de 1993, modificat posteriorment pel Reial Decret 737/1995 de 5 de maig.
En tots els casos, les persones aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola hauran d'acreditar documentalment la seva nacionalitat.
A més, aquelles persones candidates que accedeixen a la convocatòria pel fet de ser cònjuge, descendents o descendents del/de la cònjuge, tant de la ciutadania espanyola com de nacionals d'altres estats membres de la Unió Europea, o d'estats als quals sigui aplicable la lliure circulació de treballadors/res, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, hauran d'acreditar el vincle de parentiu amb el/la nacional en virtut del/la qual es presenten i, en el cas de descendents majors de 21 anys, el fet de viure al seu càrrec. Igualment, aquests/tes candidats/tes hauran de presentar declaració jurada o promesa feta pel/la nacional, en la qual aquest/a manifesti fefaentment que no està separat/a de dret del seu/seva cònjuge.
d) No haver estat acomiadat/da ni separat/da del servei, mitjançant expedient disciplinari, de cap administració pública, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per desenvolupar ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial. En el cas de tenir la nacionalitat d'un altre Estat, no trobar-se inhabilitat/da o en situació equivalent ni haver estat sotmès/a a sanció disciplinària o equivalent que impedeixi, en el seu Estat, en els mateixos termes, l'accés a l'ocupació pública.
Tots els requisits s'han de complir el darrer dia del termini de presentació de sol·licituds i mantenir-se el dia de l'inici de la prestació de serveis amb aquest Ajuntament.
e) Tenir la capacitat funcional per al desenvolupament de les tasques anteriorment descrites.
f) No patir cap malaltia o discapacitat física, psíquica o sensorial que impedeixi l'exercici de les funcions.
g) Acreditar el coneixement adequat, oral i escrit, de la llengua catalana (Certificat de Nivell C de suficiència).
Els/les aspirants que en el moment de presentar la instància, NO acreditin el coneixement de llengua catalana mitjançant la possessió del certificat de nivell de suficiència de català (C1) de la Secretaria de Política Lingüística (abans, Direcció General de Política Lingüística), o equivalent hauran de realitzar una prova consistent en la realització d'exercicis de coneixements sintàctics i de comprensió de la llengua catalana i, si escau, en la realització d'una entrevista amb una persona experta que permeti valorar-ne els coneixements orals.
També estan exemptes de fer aquesta les persones candidates que hagin participat i obtingut plaça en processos anteriors de selecció de personal per accedir a l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, en que hi hagués establerta una prova de català del mateix nivell o superior, o que hagin superat la prova esmentada en altres processos de la mateixa oferta pública d'ocupació, sempre i quan aportin la documentació que acrediti aquesta circumstància.
La prova de llengua catalana es qualificarà com a APTE o NO APTE essent, per tant, de caràcter eliminatori i suposa l'exclusió del procés selectiu.
Per realitzar aquestes proves, el tribunal ha de comptar amb l'assessorament de persones tècniques especialitzades en normalització lingüística.
h) Les persones que no tinguin la nacionalitat espanyola, hauran d'acreditar el coneixement de la llengua castellana.
Els/les aspirants amb nacionalitat diferent a la espanyola que en el moment de presentar la instància, NO acreditin el coneixement de llengua castellana, hauran de superar una prova que consistirà en una redacció escrita de 200 paraules i mantenir una conversa en llengua castellana amb l'òrgan de selecció, que n'avaluarà els coneixements.
La prova de llengua castellana es qualificarà com a APTE o NO APTE essent, per tant, de caràcter eliminatori i suposa l'exclusió del procés selectiu.
Als efectes de l'exempció de la prova de llengua castellana, les persones aspirants hauran d'acreditar documentalment, una d'aquestes tres opcions:
1. Haver cursat l'Educació Primària, l'Educació Secundària Obligatòria i el Batxillerat a l'estat espanyol.
2. Diploma d'espanyol (nivell superior) que estableix el Reial Decret 1137/2002, de 31 d'octubre o equivalent, o certificació acadèmica que acrediti haver superat totes les proves dirigides a l'obtenció d'aquest.
3. Certificat d'aptitud en espanyol per a estrangers expedit per les escoles oficials d'idiomes.
QUARTA. Sol·licitud de participació.
4.1. Presentació de sol·licituds.
Les sol·licituds es poden presentar:
- Presencialment,
- a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC), de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, Plaça de la Vila, 1, de dilluns a divendres, de 08:00 a 20:00 hores.
- També es poden presentar les sol·licituds mitjançant el tràmit electrònic habilitat a l'efecte, al web de l'Ajuntament www.santfeliu.cat/seuelectronica.
Les sol·licituds per participar en els procediments selectius s'han de formular en document normalitzat, però si es fa presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana NO cal emplenar cap sol·licitud, tota vegada que es generarà en la pròpia oficina.
4.2. Termini de presentació de sol·licituds pel procés selectiu.
El termini per la presentació d'instàncies serà des del dilluns, dia 15 de maig fins al dilluns, dia 29 de maig de 2017.
La publicació de les presents bases es farà al web https://www.santfeliu.cat, a l'apartat d'Oferta Pública d'Ocupació de la Seu electrònica, a l'e-Tauler, així com al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia