jueves, 4 de mayo de 2017

concurs disseny figura que s’entegarà com reconeiximent en l’àmbit cultural. Diputació Provincial de València

ANNEX
CLÀUSULES PER A LA SELECCIÓ DEL CONTRACTE MENOR CONSISTENT EN EL DISSENY D’UNA FIGURA, QUE S’ENTREGARÀ COM A RECONEIXEMENT EN L’ÀMBIT CULTURAL
L’Àrea de cultura de la Diputació de València convoca un concurs pel disseny d’una icona o símbol original. La figura guanyadora serà posteriorment reproduïda en tres dimensions, i serà utilitzada com a reconeixement simbòlic a persones, associacions, entitats o ajuntaments que destaquen en alguna activitat cultural específica. Els criteris i detalls per a l’atorgament de la icona s’establiran posteriorment.
Qui pot participar en este concurs de disseny?
- Qualsevol persona o entitat que complisca els requisits per a contractar amb les administracions públiques. En el cas que es presenten dissenys per equips de persones, hauran de designar un representant. Els equips podran representar a Escoles Oficials d’Estudis Superiors d’Art i Disseny de la Comunitat Valenciana.
- Les propostes finals o projectes s’hauran de presentar telemàticament en un termini de dos mesos, comptats des de la publicació de les presents clàusules en el Butlletí Oficial de la Província de València
Drets d’autor
- La Diputació de València es reserva el dret de realitzar una exposició oberta al públic amb els projectes presentats a concurs.
- La Diputació es reserva els drets de reproducció de qualsevol de les propostes plàstiques presentades a concurs, en qualsevol format, sense cap limitació, en particular temporal ni geogràfica, i sense haver de fer posterior abonament de drets de reproducció, concepte per al qual ja destina la quantia de la retribució.
Presentació formal i selecció dels projectes: La presentació es realitzarà en dos fases:
1ª. En la primera es presentarà el disseny del projecte a través del registre electrònic de la Diputació de València. El projecte es presentarà en format PDF, en un arxiu no superior a 10Mb. Un jurat tècnic decidirà el nombre de projectes seleccionats per a passar a la segona fase.
2ª. En la segona fase, els projectes seleccionats hauran de presentar tres solucions gràfiques, ben diferenciades.
...
Retribució - El projecte seleccionat rebrà 3.000 euros + IVA. Si el projecte s’haguera presentat per un equip, el seu import es distribuirà per parts iguals entre els integrants del mateix.
Si el jurat tècnic determina que la qualitat dels projectes ho mereix, la Diputació de València podrà seleccionar fins a dos projectes addicionals amb una quantia de 1.000 euros + IVA cada u.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia