miércoles, 7 de febrero de 2018

1 plaça de peó de recollida de la plantilla de personal laboral i de la creació de borses de treball d’operaris de deixalleria, xofers, peons de recollida i peons de planta de triatge, per cobrir necessitats d’ocupació no permanent. Mancomunitat Intermunicipal Voluntària La Plana (Malla, Barcelona)

Per acord de l'Assemblea General de la Mancomunitat La Plana de data 17 de gener de 2018, es van aprovar les bases reguladores de la convocatòria de selecció per a la provisió amb caràcter d'interinitat d'una plaça de peó de recollida de la plantilla de personal laboral i de la creació de borses de treball d'operaris de deixalleria, xofers, peons de recollida i peons de planta de triatge, per cobrir necessitats d'ocupació no permanent.
En el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona de 26 de gener de 2018, s'ha publicat la convocatòria i les bases reguladores de l'esmentat procés selectiu.
El termini de presentació d'instàncies per prendre part en aquest procés selectiu serà de vint dies naturals comptats des del dia següent al de la darrera publicació de l'anunci de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona i extracte de la convocatòria en Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. {del 8 al 27 de febrer de 2018, a.i.}
Els següents anuncis es faran públics exclusivament en el tauler d'edictes de la Mancomunitat La Plana a la web www.mancoplana.cat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia