jueves, 8 de febrero de 2018

1 plaça de Tècnic/a superior d'Arquitectura, Ajuntament de Sabadell

En data 18 de desembre de 2017 la Junta de Govern Local ha aprovat les bases del concurs oposició per proveir les següents places, corresponent a l'oferta pública d'ocupació 2008:
- CODI COA1-2-08: 3 places de Tècnic/a superior arquitectura, del grup de classificació A1, escala d'administració especial, subescala tècnica, classe superior, de les quals 2 estan reservades al torn de promoció interna.
Tanmateix la regidora de Recursos humans, en data 2 de gener de 2018, ha aprovat la convocatòria d'aquestes places per decret núm. 19/2018.
El procés selectiu d'aquestes places es regirà per les bases de la convocatòria que han estat publicades íntegrament en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona núm. de registre 2018002318, de data 26 de gener de 2018.
Les instàncies sol·licitant la participació a les proves selectives, es presentaran al Registre General d'aquest Ajuntament o bé, tal i com determina la normativa vigent, dins el termini de vint dies naturals a comptar de l'endemà següent de la darrera publicació d'aquesta convocatòria al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona o al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya {del 9 al 28 de febrer de 2018, a.i.} o al Boletín Oficial del Estado.
www.sabadell.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia