lunes, 5 de febrero de 2018

Borsa de treball d'auxiliar administratiu. Convocatòria. Procés selectiu. Conv. 18/007. Diputació de Tarragona.

PROCÉS SELECTIU PER A LA CONSTITUCIÓ D¿UNA CONSTITUCIÓ D¿UNA BORSA DE TREBALL D¿AUXILIAR ADMINISTRATIU-IVA PER A LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA (CONV. 18-007)
Per decret del Diputat delegat de Recursos Humans i Polítiques Actives d¿Ocupació, de 24 de gener de 2018, rectificat per decret de data 26 de gener de 2018, la Diputació de Tarragona convoca el següent procés selectiu:
Convocatòria 18-007 - Borsa de treball d¿auxiliar administratiu-iva per a la Diputació de Tarragona 
1. Les persones aspirants han de reunir els requisits següents:

1.1. Títol de graduat en educació secundària obligatòria o equivalent.
Si es tracta d¿un títol obtingut a l¿estranger, cal disposar de l¿homologació corresponent del Ministeri d¿Educació.
En el cas de presentar una titulació equivalent a l¿exigida com a requisit, correspon a l¿aspirant acreditar-ne la seva equivalència mitjançant norma legal o certificació expedida pel Ministeri d¿Educació, cultura i esport o del Departament d¿Ensenyament de la Generalitat.
1.2. Certificat de nivell suficiència de català (certificat C1) de la Direcció General de Política Lingüística o alguna de les titulacions equivalents d¿acord amb el Decret 152-2001, de 29 de maig, sobre avaluació i certificació de coneixements de català (modificat pel Decret 3-2014, de 7 de gener de 2014) i l¿Ordre VCP-491-2009, de 12 de novembre, pel qual es refonen i actualitzen els títols, diplomes i certificats equivalents als certificats de coneixement de català de la Direcció General de Política Lingüística (modificada parcialment per l¿Ordre VCP-233-2010, de 12 d¿abril). Així mateix, és d¿aplicació el Decret 161-2002, d¿11 de juny, sobre l¿acreditació del coneixement del català i l¿aranès en els processos de selecció de personal i de provisió de llocs de treball de les administracions públiques de Catalunya.
Cas que no es pugui acreditar documentalment el nivell de català establert, l¿aspirant haurà de realitzar una prova de català.
1.3. Les persones aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola i no siguin originàries de països en què el castellà sigui llengua oficial hauran d¿acreditar posseir coneixements de llengua castellana de nivell superior o nivell C2.
L¿acreditació d¿aquest coneixement es realitzarà mitjançant la superació d¿una prova, o la presentació d¿un dels documents que s¿indiquen a continuació:
- Certificat conforme han cursat la primària i-o la secundària i-o el batxillerat a l¿Estat espanyol.
- Diploma d¿espanyol (nivell superior o nivell C2) que estableix el Reial decret 1137-2002, de 31 d¿octubre, o equivalent, o certificació acadèmica que acrediti haver superat totes les proves dirigides a l¿obtenció d¿aquest.
- Certificat d¿aptitud en espanyol per a estrangers expedit per les escoles oficials d¿idiomes.
3. Presentació de sol·licituds:
Les persones interessades en el procés selectiu han de presentar una instància, segons model normalitzat de sol·licitud d¿admissió juntament amb el currículum i documentació acreditativa dels requisits mitjançant fotocòpia simple, llevat del català i-o castellà que cal presentar fotocòpia compulsada, al Registre General de la Diputació de Tarragona (passeig de Sant Antoni, 100, 43003 Tarragona; carrer Pere Martell, 2, 43001 Tarragona; o carrer Montcada, 32, 43500 Tortosa), de 9.00 hores a 14.00 hores.
La documentació que han de presentar és:

- Fotocòpia simple del DNI
- Fotocòpia simple de la titulació requerida
- Original o fotocòpia compulsada del nivell de català requerit
- Original o fotocòpia compulsada del nivell de castellà requerit, si escau
- Currículum
Aquesta documentació s¿ha de presentar dins el termini de presentació d¿instàncies llevat de l¿acreditació del nivell de llengua catalana i-o castellana, si escau, que pot presentar-se fins al moment de la realització de la prova de català i-o castellà, si escau.
4. Presentació dels mèrits
Els mèrits només els presentaran les persones aspirants que passin a la fase de l¿entrevista. Aquests mèrits s¿han de presentar dins el termini de 5 dies hàbils a comptar a partir del dia següent a la data de publicació dels resultats de la prova pràctica, mitjançant fotocòpia simple, al Registre General de la Diputació de Tarragona (passeig de Sant Antoni, 100, 43003 Tarragona; carrer Pere Martell, 2, 43001 Tarragona; o carrer Montcada, 32, 43500 Tortosa), de 9.00 a 14.00 hores.
No es valoraran els mèrits obtinguts amb posterioritat a la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds.
5. Finalització del termini de presentació de sol·licituds: 12 dies hàbils a comptar de l¿endemà de la publicació de l¿anunci de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província. {del 3 al de febrer de 2018, a.i.}

www.dipta.cat/es    - http://www.dipta.cat/ca/borses-treball

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia