martes, 6 de febrero de 2018

VII Premi Internacional de Música per a Banda Vila de Muro, 2019. Ajuntament de Muro.

BDNS(Identif.):384768
De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet de la qual pot consultar-se en la Base de Dades Nacional de Subvencions (http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index):
Primer. Beneficiaris: Podran prendre part en aquest concurs compositors de qualsevol nacionalitat, sense límit d’edat, que presenten la sol·licitud corresponent en dins del termini establert i en la forma escaient.
Segon. Objecte: El premi regulat en la present convocatòria tindrà com a finalitat promoció de la cultura de la composició per a música de banda.
Tercer. Bases reguladores: Ordenança general de subvencions d'aquest Ajuntament, aprovada en sessió plenària celebrada en data 19 de gener de 2006 i publicada en el Butlletí Oficial de la Província d’Alacant número 87, de data 15 d'abril de 2006.
Quart. Quantia: Queda establert un PRIMER premi de 4.500 € i el jurat podrà concedir totes les Mencions d'Honor que considere oportunes sense estar aquestes remunerades econòmicament. 
Cinqué. Forma i termini de presentació de sol·licituds:
1. El termini de presentació de les obres començarà a comptar des de la publicació de l'extracte de la convocatòria en el BOP Alacant [Nº 26 de 06/02/2018] i finalitzarà el dia 31 d’octubre de 2018 a les 14.00 hores.
2. Les inscripcions per a poder participar en el premi regulat en les presents bases es presentaran en el Registre General de l'Ajuntament de Muro, dirigides al Departament de Cultura, o per qualsevol de les vies admeses en l'art. 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. Per a inscriure’s, els compositors hauran de presentar certificació de trobar-se al corrent en el compliment de les seues obligacions tributàries i amb la seguretat social.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia