sábado, 11 de mayo de 2019

1 plaça d'Agent de la Policia Local (C1). Bases. Ajuntament de Pedreguer

Es convoca oposició, per a la provisió en propietat, d’una plaça d’Agent de Policia Local, de l'escala d'administració especial, subgrup de serveis especials, mitjançant oposició lliure. 
B A S E S:
Primera: Objecte: És objecte de la present convocatòria la provisió en propietat d’una plaça d’Agent de Policia Local, mitjançant oposició lliure, segons oferta d'ocupació d'aquest Ajuntament. Aquesta plaça està dotada amb el sou corresponent al grup C1, dues pagues extraordinàries i la resta de remuneracions en base a la legislació vigent i acords municipals.  En cas de la existència d’altra vacant, abans de començar els exercicis, la convocatòria se ampliarà a 2.
Segona: Condicions dels aspirants
a) Tenir nacionalitat espanyola.
b) Tenir complits els 18 anys i no excedir de l’edat màxima de jubilació forçosa.   
c) Estar en possessió del títol de Batxiller, o tècnic equivalent. L’equivalència haurà de se reconeguda per l’administració competent i degudament acreditada pels aspirants. 
d) No patir cap malaltia o defecte físic que impedesca el compliment de les  corresponents  funcions d’acord amb el quadre d’exclusions mediques annex a la convocatòria.  
e) No tenir antecedents penals. 
f) No haver estat separat, mitjançant expedient disciplinari de qualsevol Administració púbica, ni estar inhabilitat per a l'exercici de funcions públiques. 
g) Tenir una alçada mínima de 1,65 metres els homes i 1,60 metres les dones. 
h) Estar en possessió dels carnets de conduir de vehicles de les classes B i A que permeta la conducció de motocicletes amb unes característiques de potencia que no sobrepassen els 25 Kw o una relació potencia/pes no superior a 0,16 Kw/Kg.  
i) Comprometre’s, mitjançant declaració jurada, a portar armes de foc, i si es precís, a utilitzar-les.
Tercera: Instàncies. La sol·licitud de participació en les probes selectives, ajustada al model normalitzat, que s’indica en la convocatòria, haurà de presentar-se, per mitjans telemàtics, en el termini de 20 dies hàbils, comptats a partir de l’endemà al de la publicació de Ia convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.  S'acompanyarà resguard acreditatiu d'haver ingressat al següent compte de l’Ajuntament: ES57 0049 2537 6213 1010 6470, la quantitat de 75€, en concepte de drets d'examen. 
Els aspirants manifestaran en la instància que reuneixen totes i cadascuna de les condicions  exigides en la base segona, referides a la data en que finalitze el termini de presentació  i que es comprometen a presentar el preceptiu jurament.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia