lunes, 5 de febrero de 2018

1 enginyer/a tècnic/a, grup A2, Ajuntament de Parets del Vallès (Barcelona)

Per Decret de data 23 de gener de 2018 s'acorda la correcció d'errades de les bases i la convocatòria que han de regir el procés de selecció d'un/a enginyer/a tècnic/a, grup A2, vacant a la plantilla de personal funcionari, nomenament interí/na, mitjançant el sistema de concurs de mèrits amb prova pràctica i creació d'una borsa de treball.
Les instàncies sol·licitant prendre part en el procés selectiu, es presentaran durant el termini de 20 dies naturals a partir de l'endemà de la publicació d'aquestes bases en el DOGC {del 3 al 22 de febrer de 2018, a.i.}, al registre general de l'Ajuntament: Per internet a través de la seu electrònica de l'Ajuntament paretsdelvalles.eadministracio.cat., per correu administratiu o personalment a l'OAC (Oficina d'Atenció Ciutadana, plaça de la Vila,1, i carrer Major 2-4), 08150 Parets del Vallès.
Un cop iniciat el procés selectiu, totes les actes de les sessions i els resultats, s'exposaran al tauler d'anuncis electrònic de de la pàgina web de l'Ajuntament www.parets.cat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia