lunes, 11 de junio de 2018

11 places d’Auxiliar de Serveis (personal laboral del grup IV) en règim de contracte laboral indefinit (codi OF3/2018/1). Universitat de Barcelona

Resultado de imagen de temari universitat barcelonaUniversitat de Barcelona RESOLUCIÓ de 6 de juny de 2018, per la qual es convoca un procés selectiu, en torn de nou ingrés, per cobrir onze (11) places d’auxiliar de serveis (personal laboral del grup IV) en règim de contracte laboral indefinit (codi OF3/2018/1).
Primer.- Convocar un procés selectiu (torn de nou ingrés) per a la provisió d'onze (11) places d'auxiliar de serveis (personal laboral grup IV) de la Universitat de Barcelona en règim de contracte laboral indefinit.
Segon.- Que el procés selectiu es realitza amb subjecció a les bases que figuren com a Annex I d'aquesta convocatòria, al perfil del lloc de treball detallat a l'Annex II i d'acord amb el temari indicat a l'Annex III, annexos que es publiquen al web de la Universitat de Barcelona (https://seu.ub.edu/).
Tercer.- Que el termini de presentació de sol·licituds és del 14 de juny al 5 de juliol de 2018, ambdós inclosos, d'acord amb l'establert a les bases adjuntes.
Quart.- Als efectes del còmput dels terminis previstos en aquesta convocatòria es declara inhàbil el mes d'agost i qualsevol altre termini de tancament de la Universitat establert per instrucció de la Gerència.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia