lunes, 11 de junio de 2018

56 places d'Auxiliars Administratius (subgrup C2) de la Universitat de Barcelona, en torn lliure i pel sistema de concurs oposició. (codi FC2/2018/1).

Primer.- Convocar un procés selectiu per a la provisió de cinquanta-sis (56) places de personal funcionari de l'escala d'auxiliars administratius (subgrup C2) de la Universitat de Barcelona, en torn lliure i pel sistema de concurs oposició.
Segon.- Que el procés selectiu es realitza amb subjecció a les bases que figuren a l'Annex I d'aquesta convocatòria, al perfil del lloc de treball detallat a l'Annex II i d'acord amb el temari indicat a l'Annex III, annexos que es publiquen al web de la Universitat de Barcelona https://seu.ub.edu/.
Tercer.- Que el termini de presentació de sol·licituds és del 14 de juny al 5 de juliol de 2018, ambdós inclosos, d'acord amb l'establert a les bases adjuntes.
Quart.- Als efectes del còmput dels terminis previstos en aquesta convocatòria es declara inhàbil el mes d'agost i qualsevol altre termini de tancament de la Universitat establert per instrucció de la Gerència.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia