miércoles, 6 de junio de 2018

concurs de pintura 'Premi Nacional de Pintura Juan Francés Fira d'agost 2018'. Ajuntament de Xàtiva

Resultado de imagen de Premi Nacional de Pintura Juan Francés Fira d'agost 2018
- Anunci de l'Ajuntament de Xàtiva sobre bases de la convocatòria pública del concurs de pintura 'Premi Nacional de Pintura Juan Francés Fira d'agost 2018'. BDNS (Identif.): 400933.
ANUNCI
B A S E S
PRIMERA. Poden participar tots aquells artistes majors de 18 anys, residents en l'Estat espanyol, que ho desitgen.
SEGONA. El concurs està obert a qualsevol temàtica, tècnica i estil. Tant el tema com la tècnica pictòrica a utilitzar seran de lliure elecció. No es podrà fer al·lusió a cap marca comercial i de cap manera el contingut de l'obra podrà ser ofensiu, en el més ampli sentit. De fet, l'organització es reserva el dret a no admetre les candidatures que, segons el seu criteri, no compleixin amb les condicions tècniques, artístiques i/o legals exigides pel certamen, o que fereixin la sensibilitat de les persones, incitant a conductes violentes, discriminatòries o contràries als usos socials.
TERCERA. Les dimensions mínimes del llenç on es plasme l'obra, són 81x60 cm i les màximes de 180 x180 cm.
QUARTA. Cada participant podrà presentar un màxim de 2 obres, sense emmarcar, no s'admetran obres protegides per un vidre, però si podran estar protegides per un llistó que no supere els 2 cm d'amplària. Les obres hauran de ser originals i no haver estat premiades en cap altre concurs nacional o internacional.
CINQUENA. La data límit d'inscripció al concurs serà el 30 de juny de 2018.Els participants hauran de realitzar la inscripció online a través de MundoArti per mitjà del següent enllaç: www.mundoarti.com
SISENA. La fotografia de l'obra presentada estarà degudament retallada (és a dir, sense que aparega el marc, cavallet, etc.) en format JPG de màxim 5 MB.
SETENA. El jurat realitzarà una selecció de 25 obres que es comunicarà el 10 de Juliol de 2018 als interessats. Únicament les obres seleccionades hauran de ser enviades personalment o remeses per agència de transports abans del dia 20 de juliol de 2018, degudament identificades a:
AJUNTAMENT DE XÀTIVA - CASA DE CULTURA C/ Montcada, 7  -  46800 XÀTIVA. Telèfon: 96 228 23 04correu electrònic: casacultura@ayto-xativa.es
HUITENA. El jurat es reserva la possibilitat d'augmentar o disminuir el nombre d'obres seleccionades atenent a la qualitat d'aquestes, podent declarar desert el premi si així ho considera.
NOVENA. D'entre les obres seleccionades, s'establirà un únic Premi en metàl·lic, de 8.000 € a la millor obra a criteri del Jurat, i aquest import està subjecte a les normatives fiscals vigents. L'obra premiada passarà a ser propietat de l'Excm. Ajuntament de Xàtiva.
DESENA. Els participants accedeixen voluntàriament a l'ús del seu nom i a la reproducció de les obres seleccionades per al material de difusió relatiu al concurs, en qualsevol mitjà i així mateix per a l'edició del catàleg que s'editarà amb la fi exclusiva de promocionar als artistes seleccionats i sense ànim de lucre, per la qual cosa no generarà cap retribució per drets d'autor. El catàleg recollirà la totalitat d'obres seleccionades.
ONZENA. Aquest any i de forma excepcional, també es concedirà un accèssit valorat en 2.000 euros.
DOTZENA. El premi serà lliurat el dia 15 d'agost de 2018, a les 12.00h. en l'acte públic d'inauguració de l'exposició de les obres seleccionades i de la premiada.
TRETZENA. El Jurat està format per personalitats de reconegut prestigi al món de les arts plàstiques com són:-Ricardo Forriols: Director de l'Area d'Activitats Culturals, Vicerectorat d'Alumnat, Cultura i Esports, Universitat Politècnica de València.-Maite Ibáñez Giménez: Doctora en Història de l'Art per la Universitat de València, critica i comisaria d'art.-Rosa Santos: Directora de la Galeria Rosa Santos i Presidenta de l'Associació de Galeries d'Art Contemporani de la Comunitat Valenciana (LaVac)
I la persona del Jurat designat per la família Juan Francés és:    -Rosmary Bellod Durá
El jurat serà presidit pel Sr. Alcalde o persona en qui delegue i actuant com a Secretari un funcionari municipal.
Aquest jurat serà designat per la Comissió Informativa de la Regidoría de Fira.
CATORZENA. El període d'exposició de les obres seleccionades serà del 15 d'agost al 14 de setembre de 2018, a la Sala d'Exposicions de les Columnes de la Casa de Cultura de Xàtiva.
QUINZENA. Les despeses de transport, per enviar o recollir les obres, són a càrrec dels participants
SETZENA. L'Ajuntament de Xàtiva no es farà responsable de les pèrdues o desperfectes de les obres durant el transport.
DESSETENA. Les obres seleccionades podran ser retirades del 17 de setembre a l'11 d'octubre de 2018. Transcorregut aquest termini, les no retirades passaran a ser propietat de l'Excm. Ajuntament de Xàtiva.
DIHUITENA. Qualsevol discrepància respecte a la interpretació de les presents Bases, o que no estigués prevista, serà resolta pel Jurat. El seu pronunciament serà inapel·lable.
DISPOSICIÓ FINAL. Participar en el present concurs pressuposa la total acceptació d'aquestes bases.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia