lunes, 27 de febrero de 2017

ajuda per a la realització de pràctiques acadèmiques externes en el marc d’un conveni de col·laboració educativa

BDNS(Identif.):333383
De conformitat amb el previst en els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l’extracte de la convocatòria el text complet de la qual pot consultar-se en la Base de Dades Nacional de Subvencions
http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index
Primer El objecte de la convocatòria ho contitueix una ajuda per a realitzar pràctiques acadèmiques en l’Institut Cartogràfic Valencià, d’estudiants matriculats en el màster de Teledetecció, de la Universitat de València. Aquesta convocatòria es regirà per l’Ordre 7/2016, de 8 de juny, de la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, publicada amb el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana núm. 7828, de 14.07.2016.
Segon. Quantia L’ajuda està dotada amb una quantitat màxima de 660,00 € bruts mensuals, en funció de les hores efectivament realitzades. Sobre aquest import es practicarà la retenció retenció legal corresponent.
Tercer. Durada de les ajudes d’estudis 1. La durada de la ajuda serà la que s’establisca en l’annex del conveni de cooperació educativa, sense que puga excedir d’un màxim de sis mesos per curs acadèmic.
2. L’ajuda podrà ser prorrogada per un altre període de sis mesos, sense necessitat de nova convocatòria, sempre que existisca la disponibilitat pressupostària corresponent i l’exercici de l’activitat que s’estiga efectuant així ho requerisca.
Quart. Requisits. Formalització de les sol·licituds i termini de presentació Entre altres requisits continguts en la convocatòria, els aspirants hauran d’estar matriculats en el màster de Teledetecció de la Universitat de València. La Universitat publicarà aquesta oferta de pràctiques formatives en la intranet dels estudiants des de l’endemà de su publicació en el DOGV. La Universitat, en el termini de cinc dies des de la finalització del termini per presentar la sol·licitud, remetrà a l’Institut Cartogràfic Valencià una relació de les persones que hagen sol·licitat participar en el procés de selecció. Així mateix, en aquesta relació s’expressarà el nombre d’hores que, en funció de la seva situació acadèmica, li resten per completar. Documentació: les persones interessades a participar en el procés selectiu, formalitzaran la sol·licitud activant-se des de la intranet de la Universitat, en l’oferta de pràctiques formatives en un termini de set dies següents a la publicació de la convocatòria en el DOGV. Aquesta sol·licitud no serà acompanyada de documentació alguna, la qual serà presentada per els candidats al mateix moment d’efectuar-se l’entrevista. L’Institut Cartogràfic Valencià publicarà al seu portal institucional, la llista d’admesos i exclosos, tenint en compte el protocol contingut en l’article 9 i següents de l’ordre.
Cinqué. Termini de resolució del procediment El termini màxim per dictar i publicar la resolució serà de tres mesos, des de la data de publicació de la convocatòria en el DOGV, sense perjudici que pugui ampliar-se en els termes previstos en l’article 23 de la legislació del procediment administratiu comú.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia