miércoles, 1 de febrero de 2012

ajudes econòmiques destinades al manteniment dels gabinets psicopedagògics escolars dependents d’ajuntaments, mancomunitats de municipis i entitats lo

Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació. ORDE 4/2012, de 12 de gener, de la Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació, per la qual es convoquen ajudes econòmiques destinades al manteniment dels gabinets psicopedagògics escolars dependents d’ajuntaments, mancomunitats de municipis i entitats locals menors de la Comunitat Valenciana per a l’exercici 2012. [2012/904]
ORDEN 4/2012, de 12 de enero, de la Conselleria de Educación, Formación y Empleo, por la que se convocan ayudas económicas destinadas al mantenimiento de los gabinetes psicopedagógicos escolares dependientes de ayuntamientos, mancomunidades de municipios y entidades locales menores de la Comunitat Valenciana para el ejercicio 2012. [2012/904]
Objecte 1. Els gabinets psicopedagògics escolars dependents d’ajuntaments, mancomunitats de municipis i entitats locals menors contribuïxen a garantir el dret a l’orientació educativa i professional de l’alumnat matriculat en els centres docents no universitaris. L’orientació educativa i professional facilita la formació integral de l’alumnat perquè regule el seu propi aprenentatge. A més, els gabinets oferixen al professorat i a les famílies assessorament, col·laboració i suport tècnic especialitzat.
2. L’orientació educativa i professional requerix una planificació sistemàtica i la col·laboració de tots els membres de la comunitat educativa en els centres docents per a coordinar les accions orientadores i establir la cooperació amb distints servicis, institucions i administracions.
3. La Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació, dins dels límits pressupostaris que s’aproven amb la dita finalitat, concedirà ajudes dirigides al manteniment, en l’exercici 2012, dels gabinets psicopedagògics escolars, de titularitat d’ajuntaments o mancomunitats de municipis de la Comunitat Valenciana, sempre que el seu àmbit d’actuació es duga a terme en centres docents sostinguts amb fons públics.
Destinataris.- Les ajudes a què fa referència la disposició anterior contribuiran al finançament parcial dels gastos corrents dels gabinets psicopedagògics escolars municipals, mancomunats o dependents d’entitats locals menors en l’exercici 2012.
Bases
S’aproven les bases per les quals es regix la present convocatòria, incloses com a annex I d’esta orde, i el model d’instància, inclòs com a annex II.
ANNEX I
Bases de la convocatòria
Objecte de la subvenció.- 1. Les ajudes s’atorgaran en concepte de subvenció per a contribuir parcialment al manteniment dels gabinets psicopedagògics escolars autoritzats, de titularitat d’ajuntaments, mancomunitats de municipis i entitats locals menors.
2. Estos gabinets:
– Han d’estar autoritzats i en funcionament abans del dia 1 de novembre de 2011, d’acord amb l’Orde d’1 de març de 1990, de la Conselleria de Cultura, Educació i Ciència (DOGV núm. 1293, de 30 d’abril).
– Han de realitzar les funcions establides en l’article 3 del Decret 131/1994, de 5 de juliol, del Consell, pel qual es regulen els servicis especialitzats d’orientació educativa, psicopedagògica i professional (DOGV núm. 2320, de 28 de juliol).
– Han de complir les instruccions i directrius que puga establir la Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació.
– Han d’establir la necessària coordinació amb els servicis psicopedagògics escolars del sector.
Sol·licitants.- 1. Podran sol·licitar les dites ajudes els ajuntaments, les mancomunitats de municipis o les entitats locals menors que gestionen o financen gabinets psicopedagògics escolars en l’àmbit de la Comunitat Valenciana, que estiguen autoritzats d’acord amb l’Orde d’1 de març de 1990, de la Conselleria de Cultura, Educació i Ciència abans mencionada.
Formalització.- 1. Les sol·licituds es formalitzaran segons el model que s’adjunta, com a annex II, a la present convocatòria, i aniran dirigides a la direcció territorial d’Educació, Formació i Treball corresponent. Estos models de sol·licitud estan a disposició dels interessats en la pàgina web http://www.edu.gva.es/subvencions.
2. Les instàncies, junt amb els annexos i la documentació, podran presentar-se en les corresponents direccions territorials d’Educació, Formació i Treball o per qualsevol dels mitjans establits en l’article 38 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú (BOE núm. 285, de 27 de novembre).
En cas d’enviament per correu certificat, la presentació de la documentació en la corresponent oficina de correus ha d’efectuar-se en sobre obert a fi que l’exemplar destinat a la Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació siga segellat i datat abans de ser certificat, de conformitat amb l’article 31 del Reial Decret 1829/1999, de 3 de desembre, pel qual s’aprova el Reglament que regula la prestació dels servicis postals (BOE núm. 313, de 31 de desembre).
3. El termini per a la presentació de les sol·licituds serà de 30 dies naturals a comptar des de l’endemà de la publicació de la present convocatòria en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana. {del 2 de febrer al 2 de març de 2012, a.i.}L’incompliment
del dit termini determinarà l’exclusió de la convocatòria.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia