miércoles, 1 de febrero de 2012

Pla de Formació Continuada de la Conselleria de Sanitat per a 2012 (EVES).

Conselleria de Sanitat. RESOLUCIÓ de 20 de gener de 2012, del conseller de Sanitat, per la qual s’establix el Pla de Formació Continuada de la Conselleria de Sanitat per a 2012 (EVES). [2012/870]
RESOLUCIÓN de 20 de enero de 2012, del conseller de Sanidad, por la que se establece el Plan de Formación Continuada de la Conselleria de Sanidad para 2012 (EVES). [2012/870]
Configurar el Pla de Formació Continuada que s’executarà l’any 2012, compost pels cursos que apareixen en l’annex I d’esta resolució i que queden compresos en les àrees següents:
1. Epidemiologia, estadística, metodologia i gestió de la investigació.
2. Gestió de servicis i planificació.
3. Humanització i ètica.
4. Tecnologia de la informació.
5. Participació social i cooperació.
6. Pràctiques diagnòstiques, terapèutiques i de cures.
7. Plans i programes de salut.
8. Salut i gènere.
9. Salut laboral.
10. Sociosanitari.
11. Salut mental.
12. Malalties rares.
13. Malalties emergents i reemergents.
Les activitats a realitzar durant el període de vigència del present pla s’elaboraran a partir de les necessitats i demandes detectades.
La descripció detallada de tots els cursos incloent els objectius, continguts i metodologia, així com els requisits de participació, seran exposats en cada un dels centres de treball de la Conselleria de Sanitat, la realització i el lloc de celebració d’estos se supeditarà a la demanda dels professionals, a l’oferta de professorat i a la disponibilitat pressupostària.
Els llocs de celebració esmentats en cada un dels cursos i edicions que componen l’annex I indiquen el centre organitzador on es realitzarà l’activitat formativa, agrupant en este el personal del centre de treball, i considerant la reserva de places per a personal alié a este.
Podrà sol·licitar l’assistència a les activitats formatives del Pla de Formació:
1. El personal fix, interí o laboral temporal de la Conselleria de Sanitat i arreplegat en l’article 1 del Decret 71/1989, de 15 de maig, del Consell de la Generalitat Valenciana.
2. Els professionals en període de formació sanitària especialitzada, en centres o unitats degudament acreditats per a la docència.
3. El personal d’aquells organismes públics o institucions que tinguen establit un conveni o acord de col·laboració amb la Conselleria de Sanitat per a la formació dels professionals.
4. El personal funcionari i/o laboral que preste servicis en la Conselleria de Sanitat, les funcions dels quals estiguen en relació directa amb el contingut dels cursos.

(accedeix al pla clikant-hi al títol del 'post' o aquí).

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia