jueves, 2 de febrero de 2012

ajudes per a la realització d’auditories energètiques en Flotes de Transport de la C.V. en el marc del Pla d’Acció de l’Estratègia d’Estalvi i Eficièn

Agència Valenciana de l’Energia. RESOLUCIÓ de 27 de desembre de 2011, del president de l’Agència Valenciana de l’Energia, per la qual es convoquen ajudes per a la realització d’auditories energètiques en Flotes de Transport de la Comunitat Valenciana en el marc del Pla d’Acció de l’Estratègia d’Estalvi i Eficiència Energètica (PAE4+), per a l’exercici de 2011. [2012/911]
RESOLUCIÓN de 27 de diciembre de 2011, del presidente de la Agencia Valenciana de la Energía, por la que se convocan ayudas para la realización de Auditorias Energéticas en Flotas de Transporte de la Comunitat Valenciana en el marco del Plan de Acción de la Estrategia de Ahorro y Eficiencia Energética (PAE4 ), para el ejercicio 2011.
[2012/911]
Enlace1. Objecte i àmbit. L’objecte d’esta resolució és convocar les ajudes de l’Agència Valenciana de l’Energia per a l’exercici de 2011, destinades a la realització d’auditories energètiques en flotes de transport de la Comunitat Valenciana, dins del marc del Pla d’Acció 2008-2012 de
l’Estratègia d’Estalvi i Eficiència Energètica a Espanya (PAE4+), que va aprovar el Govern en el Consell de Ministres, de data 20 de juliol de 2007, i d’acord amb el conveni de col·laboració subscrit entre l’Agència Valenciana de l’Energia i l’Institut per a la Diversificació i Estalvi d’Energia, de data 28 de març de 2008, que establix les bases reguladores per a la consecució dels objectius d’estalvi i eficiència energètica inclosos en la present resolució.
Este programa té la finalitat de promoure la realització d’estudis a les flotes de transport perquè milloren la seua gestió integral, i així reduir els seus consums energètics i augmentar la seua competitivitat.
2. Beneficiaris. 1. Podran ser beneficiaris d’estes ajudes les institucions i empreses públiques o privades de transport de mercaderies, servici discrecional de passatgers, obres i servicis públics, així com concessionàries de servici de transport públic.
2. Els beneficiaris hauran de tindre la seua seu social o establiment de producció en la Comunitat Valenciana, i els vehicles sobre els quals s’elaboren els estudis hauran de pagar els seus impostos en la Comunitat Valenciana.
6. Actuacions a les quals es pot donar suport. Serà objecte d’ajudes la realització d’auditories energètiques en flotes de transports de la Comunitat Valenciana que posseïsquen com a mínim 25 vehicles. Estos estudis seran realitzats per empreses col·laboradores seleccionades per l’Agència Valenciana de l’Energia i hauran de desenrotllar-se segons els continguts mínims establits en l’annex 1 de la present resolució.
Es consideraran costos elegibles, als efectes d’ajuda, els treballs externs de consultoria facturats per l’empresa col·laboradora establida en esta resolució d’ajudes, i se n’exclourà l’IVA.
7. Presentació de sol·licituds. 1. Els sol·licitants hauran de presentar la documentació següent:
a) Sol·licitud
– Sol·licitud normalitzada, omplida en imprés-paper facilitat per l’Agència Valenciana de l’Energia, o bé emprant el programa informàtic disponible en la pàgina web de l’agència www.aven.es.
Les sol·licituds s’adequaran als models normalitzats i s’ompliran utilitzant els mitjans electrònics i/o telemàtics proporcionats i disponibles per l’AVEN a través de l’adreça d’Internet indicada anteriorment.
8. Lloc de presentació de sol·licituds i termini. 1. Les sol·licituds i la documentació annexa podran presentar-se en la seu de l’Agència Valenciana de l’Energia a València, carrer Colom, núm. 1, 4a planta. També podran presentar-se en les formes previstes en l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú. En el cas que s’opte per presentar la sol·licitud en una oficina de Correus, haurà de fer-se en sobre obert perquè la instància siga datada i segellada per l’oficina de Correus abans de ser certificada.
2. El termini de presentació de sol·licituds serà de 30 dies naturals, comptats a partir de l’endemà de la publicació d’esta disposició en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.{del 3 de febrer al 5* de març de 2012, a.i.} En tot cas, quan el dia concret de finalització del termini siga dissabte o inhàbil al municipi on residisca l’interessat o a la seu de l’AVEN, es considerarà inhàbil a tots els efectes i es prorrogarà al primer dia hàbil següent. www.aven.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia