viernes, 11 de mayo de 2012

ajudes a la traducció d’obres literàries al valencià i del valencià a altres idiomes destinada a l’edició per a 2012.

Primer.- Es convoquen ajudes a la traducció i l’edició d’obres literàries al valencià i del valencià a altres idiomes per a 2012.
Segon.- S’aproven les bases de la convocatòria, el model de sol·licitud i dels documents que s’inclouen com a annexos I, II, III i IV d’esta orde.
Tercer.- Les ajudes, per un import global màxim de 12.000 euros, ...
ANNEX I - Bases de la convocatòria
Es convoquen ajudes a la traducció d’obres literàries al valencià i del valencià a altres idiomes, destinada a l’edició per a 2012, segons les bases següents: 
Beneficiaris. Podran optar a les ajudes les editorials que es comprometen a traduir i editar obres en valencià i/o editar traduccions d’obres literàries del valencià a altres llengües segons les condicions de la present convocatòria.
Objectius i costos subvencionables. L’objectiu de la convocatòria és subvencionar els costos de la traducció de les diferents obres literàries que seran editades i ajudar el sector editorial per tal d’afavorir una major presència del valencià en l’àmbit literari.
La subvenció anirà destinada a sufragar, totalment o parcialment, els costos de la traducció de l’obra literària.
Sol·licitud. La sol·licitud haurà de ser firmada per la persona que represente legalment l’editorial. Les instàncies, que s’han d’ajustar al model que figura en l’annex II, s’han de dirigir a la Direcció General de Patrimoni Cultural de la Conselleria de Turisme, Cultura i Esport, i s’han de presentar, amb la informació i la documentació requerides en la present convocatòria, en el Registre General d’esta conselleria, en els de les direccions territorials de Turisme, Cultura i Esport d’Alacant, Castelló o València, o per qualsevol dels mitjans establits en l’article 38 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.
En cas de presentar-la en una oficina de correus, s’haurà de fer en sobre obert perquè la instància siga datada i segellada abans de ser certificada i, en tot cas, s’haurà d’ajustar als requisits establits en l’article 31 del Reial Decret 1.829/1999, de 3 de desembre, pel qual s’aprova el reglament que regula la prestació dels servicis postals, d’acord amb la Llei 24/1998, de 13 de juliol, del Servici Postal Universal i de Liberalització dels Servicis Postals.
El model de sol·licitud estarà disponible en la Conselleria de Turisme, Cultura i Esport, en Internet www.cefe.gva.es/subval.
El termini de presentació d’instàncies serà de 20 dies hàbils comptadors a partir de l’endemà de la publicació de l’orde en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana. {del 12 de maig al 4 de juny de 2012,a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia