viernes, 25 de mayo de 2012

Ajudes econòmiques per als centres docents no universitaris que pertanyen a la Xarxa de Centres de Qualitat Educativa de la Comunitat Valenciana.

Objecte Es convoquen ajudes econòmiques 2012 als centres docents públics de la Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació de titularitat de la Generalitat i als centres docents sostinguts amb fons públics que no siguen de titularitat de la Generalitat, d’ensenyances no universitàries de la Comunitat Valenciana, que tinguen aprovada la implantació de sistemes de gestió de qualitat, d’acord amb el que establix l’Orde de 22 de març de 2005, de la Conselleria de Cultura, Educació i Esport, i siguen, per tant, membres de la Xarxa de Centres de Qualitat Educativa, amb anterioritat a la data de publicació de la present orde.
Bases i requisits. S’aproven:
a) Les bases per a la concessió de les ajudes econòmiques per a l’any 2012 als centres docents públics de la Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació de titularitat de la Generalitat i als centres docents sostinguts amb fons públics que no siguen de la titularitat de la Generalitat, d’ensenyances no universitàries de la Comunitat Valenciana, que tinguen aprovada la implantació de sistemes de gestió de qualitat i que estan regulades en l’annex I d’esta orde.
b) El model de sol·licitud de les ajudes econòmiques 2012 i la previsió econòmica del projecte, segons el model que figura en l’annex II d’esta orde.
c) Formulari normalitzat per a la justificació de gastos de l’ajuda econòmica concedida per a l’any 2012, segons el model que figura en l’annex III d’esta orde.
ANNEX I
Bases per a la concessió de les ajudes econòmiques 2012 als centres que desenrotllen sistemes de gestió de qualitat, d’acord amb el que establix l’Orde de 22 de març de 2005, de la Conselleria de Cultura, Educació i Esport, i siguen, per tant, membres de la Xarxa de Centres de Qualitat Educativa.
Objecte de la convocatòria. L’objecte de l’annex I de l’orde és establir les bases per a la concessió de les ajudes econòmiques 2012, dirigides als centres docents públics de la Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació de titularitat de la Generalitat i als centres docents sostinguts amb fons públics que no siguen de titularitat de la Generalitat d’ensenyances no universitàries de la Comunitat Valenciana que tenen implantat un sistema de gestió de qualitat, segons com es regula en l’Orde de 22 de març de 2005, de la Conselleria de Cultura, Educació i Esport, amb les finalitats següents:
1. Fomentar i promoure la implantació de sistemes de gestió de qualitat en els centres educatius, així com la seua avaluació i millora contínua.
2. Incentivar els centres educatius que vullguen implantar el sistema de gestió de qualitat a fi d’aconseguir la millora contínua dels processos i resultats.
3. Promoure l’elaboració de projectes que busquen millorar la qualitat en la gestió dels centres educatius.
Destinataris.  Podran sol·licitar estes ajudes centres docents públics de la Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació de titularitat de la Generalitat i els centres docents sostinguts amb fons públics que no siguen de titularitat de la Generalitat d’ensenyances no universitàries de la Comunitat Valenciana que pertanguen a la Xarxa de Centres de Qualitat Educativa de la Comunitat Valenciana amb anterioritat a la data de publicació de la present orde.
Termini de presentació de sol·licituds. El termini de presentació de sol·licituds serà de quinze dies hàbils des de l’endemà de ser publicada esta orde en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.{del 26 de maig al de juny de 2012, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia