jueves, 10 de mayo de 2012

Premis Extraordinaris de Formació Professional corresponents al curs 2010-2011.

Primer.- Es convoquen els Premis Extraordinaris de Formació Professional corresponents al curs 2010-2011.
Les bases de la convocatòria figuren com a annex I de la present orde.
Segon.- Es podran concedir premis de grau mitjà i de grau superior per cada família professional.
ANNEX I
Bases de la convocatòria
Primera
. 1. L’objecte de la present orde és atorgar un premi extraordinari de grau mitjà i un premi extraordinari de grau superior per família professional.
2. Podran optar als Premis Extraordinaris de Formació Professional aquells alumnes que estiguen matriculats en centres docents de la Comunitat Valenciana mantinguts amb fons públics que impartisquen Formació Professional, i que reunisquen els requisits següents:
a) Haver finalitzat els estudis de cicles formatius de grau mitjà o de grau superior en el curs acadèmic 2010-2011.
b) Haver obtingut una qualificació final del cicle igual o superior a 8,5.
3. La nota mitjana s’obtindrà com a mitjana aritmètica de les qualificacions obtingudes en els mòduls que componen el cicle. A l’efecte del càlcul de la nota mitjana, no serà computat el mòdul de Formació en Centres de Treball, que es qualifica en termes d’apte/no apte. Els mòduls que hagen sigut objecte de convalidació es valoraran amb 5,5 punts.
Segona. 1. Els alumnes que reunisquen els requisits establits en els apartats anteriors i vullguen optar a estos premis, hauran de presentar la documentació següent en el centre públic on es troba el seu expedient acadèmic:
a) Instància formulada segons el model que es publica com a annex II.
b) Certificat acadèmic dels estudis realitzats, expedit per la secretaria del centre.
c) Breu currículum amb indicació, si és el cas, dels premis o beques que hagen obtingut i de qualsevol altre mèrit que vullguen al·legar, acompanyat de la documentació corresponent degudament justificada i compulsada.
d) Fotocòpia compulsada del document nacional d’identitat.
2. La data d’inscripció per a optar als premis corresponents al curs 2010-2011 serà de 10 dies hàbils a partir de l’endemà de la publicació de la present orde en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana. {del 11 al 22 de maig de 2012,a.i.}
Tercera. En el mateix termini d’inscripció, els secretaris o les secretàries dels centres docents de la Comunitat Valenciana mantinguts amb fons públics que impartisquen Formació Professional remetran a la Direcció General de Formació i Qualificació Professional (av. Navarro Reverter, 2, 46004 València) de la Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació les sol·licituds d’inscripció presentades. Al mateix temps, enviaran un missatge a l’adreça de correu electrònic següent: .

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia