viernes, 18 de mayo de 2012

obertura d’un període d’informació pública en l’expedient de modificació de la concessió CV-403, Alacant-València. Agència Valenciana de Mobilitat

L’empresa La Unión de Benisa, SA, titular de la concessió CV-403, Alacant-València, ha sol·licitat, davant de l’Agència Valenciana de Mobilitat, la modificació d’horaris de les línies 1A, 2B bis, 4 i 10, i la incorporació de la línia 8 bis. Tal modificació d’horaris implica la variació en el nombre d’expedicions establit en el títol concessional, i resulta una reducció en el cas de les línies 1A, 2B bis i 10, i un augment en el cas de la línia 4. A més, la incorporació de la nova línia 8 bis implica la modificació de l’itinerari de la concessió.
Vista la memòria justificativa de les modificacions presentada per l’empresa concessionària i de conformitat amb les funcions atribuïdes en els articles 4 i 22.2 de la Llei 6/2011, d’1 d’abril, de Mobilitat de la Comunitat Valenciana, i de la Llei 9/2000, de 23 de novembre, de Constitució de l’Entitat de Transport Metropolità de València, modificada per la Llei 12/2009, de 23 de desembre, de Mesures Fiscals, de Gestió Administrativa i Financera i d’Organització de la Generalitat, resolc:
Primer.- Sotmetre a informació pública l’expedient de modificació concessional referit, per un termini de 20 dies ¿s'entendran hàbils, al no estar expressament dit?, a comptar des de l'endemà de la publicació de la present resolució,[DOCV, nº 6777, de data 18.05.2012] perquè les persones interessades hi puguen al·legar si ho estimen oportú, i puguen, si ho desitgen, consultar l’expedient a la seu d’esta Agència (av. Enric Valor, 13, 46100 Burjassot).
Transcorregut l’esmentat termini sense realitzar al·legacions, es considerarà que esteu conforme, i perdreu el dret al tràmit corresponent.
Això, sense perjuí de la interposició dels recursos que siguen procedents contra la resolució definitiva del procediment, en els terminis legalment i reglamentàriament establits.
Segon.- Remetre la present resolució al Diari Oficial de la Comunitat Valenciana per a la seua publicació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia