martes, 8 de mayo de 2012

Campanya de Temps Lliure Juvenil en la modalitat d’oferta concertada per a l’alberg de Biar per a l’any 2012. Institut Valencià de la Joventut.

Convocatòria de la Campanya de Temps Lliure Juvenil en la modalitat d’oferta concertada per a l’any 2012, d’acord amb les bases i els models que s’inclouen com a annexos I, II, III IV, V, VI, VII i VIII a esta resolució.
ANNEX I
Bases de la convocatòria de la Campanya de Temps Lliure Juvenil en la modalitat d’oferta concertada per a l’alberg de biar per a l’any 2012

1. Places oferides. 1.1. L’Institut Valencià de la Joventut.Generalitat Jove (IVAJ.GVA JOVE) ofereix l’ús de les instal·lacions juvenils en les dates i amb el nombre de places que es detalla en l’annex II.
1.2. El nombre de les places sol·licitades no podrà ser inferior a 15.
2. Serveis que comprén l’oferta concertada. Els serveis inclosos són els següents:
a) Allotjament en habitacions compartides (amb llençols)
b) Parament de menjador col·lectiu
c) Servei d’alimentació en pensió completa
d) Assegurança de responsabilitat civil i d’accidents

3. Durada dels torns. 3.1. Els torns en esta instal·lació tindran una durada de 10 dies, d’acord amb l’annex II de la present resolució.
3.2. Els torns començaran el matí del primer dia indicat i acabaran el matí de l’últim. El primer servei d’alimentació serà el dinar del dia d’incorporació i l’últim, el desdejuni del dia d’eixida.
4. Beneficiaris. Podran sol·licitar l’ús de les instal·lacions objecte de la present convocatòria les associacions juvenils, els centres escolars i la resta d’entitats públiques o privades, i també els grups de jóvens que organitzen activitats de temps lliure juvenil sense afany de lucre i, en tot cas, a l’efecte de la realització d’un programa d’activitats per a un mínim de quinze persones. Cap participant no podrà romandre més de quinze dies seguits a la mateixa instal·lació.
- Els models es poden trobar en el web de l’IVAJ.GVA JOVE (www.gvajove.es;).
6. Sol·licituds. 6.1. Les sol·licituds es formalitzaran en un imprés normalitzat (annex III), que es facilitarà a les seus de l’IVAJ.GVA JOVE de València, a les unitats territorials de l’IVAJ.GVA JOVE d’Alacant i de Castelló de la Plana, i a les oficines PROP, i que també es podrà trobar en el web de l’IVAJ.GVA JOVE (www.gvajove.es).
6.2. Les sol·licituds podran presentar-se en el Registre General de l’IVAJ.GVA JOVE de València, en els registres de les unitats territorials de l’IVAJ.GVA JOVE d’Alacant i de Castelló de la Plana, o en qualsevol dels llocs que estableix l’article 38.4 de la LRJAP i PAC.
7. Termini de presentació de sol·licituds. 7.1. Es podran presentar sol·licituds a partir de l’endemà de la publicació de la present resolució en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana (DOCV). {publicació: 08.05.2012 núm. 6769}
7.2. S’admetran sol·licituds fins a un mes abans del començament d’una activitat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia