miércoles, 9 de mayo de 2012

calendari i el procediment per a l’admissió i matriculació per a cursar les ensenyances esportives de Grau Mitjà de Futbol i de Futbol Sala en el Centre Integrat de Formació Professional Complex Educatiu de Cheste, durant el curs acadèmic 2012-2013.

Primer.- Establir les bases de la convocatòria, corresponent a l’any 2012, de les proves de caràcter específic per a l’accés al cicle inicial de Grau Mitjà de les ensenyances esportives de Futbol i Futbol Sala, les quals figuren en l’annex I de la present resolució.
Segon.- Aprovar el calendari i el procediment, que figura en l’annex II, per a l’admissió de sol·licituds i matriculació per a cursar les esmentades ensenyances esportives de Grau Mitjà de Futbol i de Futbol Sala, en el Centre Integrat de Formació Professional Complex Educatiu de Cheste, durant el curs 2012-2013. 
ANNEX I
Bases de la convocatòria:  Les bases presents regiran la convocatòria de les proves de caràcter específic, per a l’accés al cicle inicial de grau mitjà de les Ensenyances Esportives de Futbol i Futbol Sala corresponent a l’any 2012.
Base 1. Terminis d’inscripció i realització de les proves
1.1. Període d’inscripció: del 21 al 29 de maig de 2012, ambdós inclosos.
1.2. Publicació de la llista provisional d’admesos: 31 de maig de 2012 en els taulers d’informació del Centre Integrat de Formació Professional Complex Educatiu de Cheste, de la conselleria competent en matèria esportiva, de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana i de les tres direccions territorials d’Educació, Formació i Treball (Alacant, Castelló i València).
1.3. Termini de reclamació a la llista provisional: de l’1 al 5 de juny de 2012, ambdós inclosos.
1.4. Publicació de la llista definitiva d’admesos: 12 de juny de 2012,
en els taulers d’informació del Centre Integrat de Formació Professional Complex Educatiu de Cheste, de la conselleria competent en matèria esportiva, de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana i de les tres direccions territorials d’Educació, Formació i Treball (Alacant, Castelló i València).
1.5. Data d’inici de la prova: dissabte, 23 de juny de 2012, a les 08.30 hores.
1.6. Lloc de realització de la prova: Centre Integrat de Formació Professional Complex Educatiu de Cheste (carretera València-Madrid, s/n, Cheste).
Base 2. Sol·licituds. 2.1. Les sol·licituds s’adequaran als models normalitzats i s’ompliran utilitzant els mitjans telemàtics facilitats pels servidors d’informació de la Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació, i estaran disponibles en la pàgina web:
http://www.cefe.gva.es/ocd/areaord/val/ordenacion_deportivas.htm.
A més, s’adjuntarà a esta una fotocòpia el certificat mèdic oficial, estés en l’imprés editat pel Consell General del Col·legi Oficial de Metges, recent (màxim dos mesos), en què conste que no es patix cap malaltia infecciosa contagiosa i que es compta amb les condicions psicofísiques necessàries per a la realització de les proves físiques, establides per a l’accés a les titulacions de tècnic esportiu i tècnic esportiu superior en la modalitat corresponent, i també una fotocòpia de l’abonament de taxes o preus públics corresponents per a la realització de la prova d’accés específica de la modalitat esportiva a què fa referència esta resolució.
2.2. Una vegada realitzada la inscripció telemàtica, s’entregarà, dins del període d’inscripció, en el Centre Integrat de Formació Professional Complex Educatiu de Cheste (carretera de València-Madrid, s/n Cheste), el resguard corresponent juntament amb la fotocòpia compulsada del DNI/NIE, l’original o una fotocòpia compulsada del certificat mèdic
oficial, estés en l’imprés editat pel Consell General del Col·legi Oficial de Metges, recent (màxim dos mesos), en què conste: que no es patix cap malaltia infecciosa contagiosa i es compta amb les condicions psicofísiques necessàries per a la realització de les proves físiques, establides per a l’accés a les titulacions de tècnic esportiu i tècnic esportiu superior en la modalitat corresponent, i també l’original o una fotocòpia compulsada del resguard de taxes corresponent.
ANNEX II
Calendari i procediment per a l’admissió de sol·licituds i matriculació per a cursar, en el Centre Integrat de Formació Professional Complex Educatiu de Cheste, les ensenyances de Grau Mitjà de Futbol o de Futbol Sala
1. Sol·licitants que han cursat durant el curs acadèmic 2011-2012 les corresponents ensenyances de l’anterior primer o segon nivell, tenint com a centre educatiu de referència el Centre Integrat de Formació Professional Complex Educatiu de Cheste.
1.1. Termini de formalització de la matrícula
1.1.1. L’alumnat que haja superat totes les ensenyances del corresponent primer nivell, formalitzarà la matrícula en el corresponent cicle final, entre els dies 3 i 7 de setembre de 2012, ambdós inclosos.
1.1.2. L’alumnat que no haja superat totes les ensenyances del corresponent primer nivell o segon nivell, formalitzarà la matrícula dels mòdul i blocs pendents del corresponent nivell, entre els dies 3 i 7 de setembre de 2012, ambdós inclosos.
S’entendrà que els alumnes renuncien al lloc escolar assignat si no formalitzen la matrícula dins del termini indicat i passaran a considerarse vacants les places assignades en principi.
En el moment de la matriculació, el sol·licitant abonarà les taxes i els preus públics establits en la legislació vigent.
2. Nous sol·licitants. 2. 1. Termini d’admissió de sol·licituds
2.1.1. Per a cursar les ensenyances del cicle final, del títol de Grau Mitjà de Futbol o del títol de Grau Mitjà de Futbol Sala, del 3 al 7 de setembre de 2012, ambdós inclosos.
2.1.2. Per a cursar les ensenyances del Cicle Inicial, del títol de Grau Mitjà de Futbol o del títol de Grau Mitjà de Futbol Sala, del 10 al 13 de setembre de 2012, ambdós inclosos.
3. Documentació. 3.1. Per a cursar les ensenyances del cicle final del títol de Grau Mitjà de Futbol o del títol de Grau Mitjà de Futbol Sala, els sol·licitants presentaran, en el Centre Integrat de Formació Professional Complex Educatiu de Cheste, la sol·licitud que figura com a annex II-A de la present resolució, juntament amb:
– Fotocòpia compulsada del DNI/NIE.
– Dos fotografies tipus carnet.
– Fotocòpia compulsada del títol de Graduat en Educació Secundària o equivalent acadèmic o certificat d’haver superat la prova de maduresa substitutiva per a les ensenyances esportives de règim especial.
– Certificat acadèmic de superació del corresponent primer nivell.
– Certificat de superació de la prova específica d’accés al primer nivell o de l’exempció.
3.2. Per a cursar les ensenyances del cicle inicial, del títol de Grau Mitjà de Futbol o del títol de Grau Mitjà de Futbol Sala, els sol·licitants presentaran, en el Centre Integrat de Formació Professional Complex Educatiu de Cheste, la sol·licitud que figura com a annex II-B de la present resolució, juntament amb:
– Fotocòpia compulsada del DNI/NIE.
– Dos fotografies tipus carnet.
– Fotocòpia compulsada del títol de Graduat en Educació Secundària o equivalent acadèmic o certificat d’haver superat la prova d’accés substitutiva per a les ensenyances esportives de règim especial.
– Certificat de superació de la prova específica d’accés al primer nivell o de l’exempció.
6. Reserva de places. El Centre Integrat de Formació Professional Complex Educatiu de Cheste reservarà el percentatge de les places, que s’oferisquen de cada cicle i modalitat d’ensenyança esportiva, per a les persones que complisquen els requisits d’accés i acrediten alguna de les característiques a què fa referència l’article 34.2 del Reial Decret 1363/2007.
7. Matriculació. 7.1. La matriculació dels nous sol·licitants admesos per a cursar les ensenyances de:
– Cicle Final, del títol de Grau Mitjà de Futbol i del de títol de Grau Mitjà de Futbol Sala, es realitzarà entre els dies 14 i 17 de setembre de 2012, ambdós inclosos.
– Cicle inicial del títol de Grau Mitjà de Futbol i del de títol de Grau Mitjà de Futbol Sala, es realitzarà entre els dies 18 i 21 de setembre de 2012, ambdós inclosos.
7.2. Si finalitzat el període de matrícula establit en el punt anterior no s’haguera formalitzat, es perd el dret a la plaça obtinguda.
7.3. En el moment de la matriculació, el sol·licitant abonarà les taxes i els preus públics establits en la legislació vigent.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia