jueves, 10 de mayo de 2012

Programa Lliure d’estiu dins de la campanya d’activitats nàutiques de la Generalitat «A la mar 2012»

Primer.- Convocar, dins de la campanya d’activitats nàutiques de la Generalitat «A la Mar 2012», el Programa Lliure d’estiu.
El programa Lliure d’estiu inclou una sèrie d’activitats esportives, recreatives i formatives, dirigides a l’aprenentatge i difusió dels esports nàutics i a fomentar el coneixement, la conservació i el respecte del medi marí, amb especial atenció als jóvens.
El programa es desenrotllarà en les Escoles de la Mar de Benicàssim, Borriana i la Vila Joiosa, organitzades pel Consell Valencià de l’Esport amb la col·laboració de l’Institut Valencià de la Joventut.Generalitat Jove (d’ara en avant IVAJ.GVAJOVE) i del club nàutic de la Vila Joiosa.
Segon.- Aprovar les bases per les quals es regirà la present convocatòria i que figuren com annex I a la present resolució.
ANNEX I   Bases per les quals es regirà el Programa Lliure d’estiu dins de la campanya d’activitats nàutiques de la Generalitat «A la Mar 2012»
El Programa Lliure d’estiu, dins de la campanya d’activitats nàutiques de la Generalitat «A la Mar 2012», s’organitza pel Consell Valencià de l’Esport amb la col·laboració de l’IVAJ.GVAJOVE i el club nàutic de la Vila Joiosa i es realitzarà en instal·lacions i equipaments de la mateixa Generalitat i del club nàutic citat.
1. Objecte. Regular els cursos de familiarització i/o millora de les activitats nàutiques en el període estival des d’un punt de vista recreatiu i formatiu, facilitant l’aprenentatge i la pràctica dels esports nàutics.
2. Participants. Podrà participar qualsevol persona, de manera individual o collectiva, que complisca les condicions de participació i els requisits d’inscripció arreplegats en estes bases.
2.1. Condicions de participació
Tindre 9 anys o més durant l’any de realització del curs (nascuts/des en 2003 o anteriors).
– Tindre l’edat suficient per a la modalitat nàutica i nivell, segons el que estipula la base 3.2.
– Saber nadar correctament.
– No presentar contraindicacions medicosanitàries per a la pràctica de les activitats nàutiques.
– Per al nivell de perfeccionament de vela, posseir els coneixements tècnics del nivell inferior, que hauran d’acreditar-se documentalment a l’incorporar-se al curs.
4. Inscripcions. 4.1. Formalització de reserves Les inscripcions es realitzaran exclusivament de forma en línia a través de la pàgina web: www.escolesdelamar.com a partir de les 09.00 hores del dia 15 de maig de 2012. Les Escoles de la Mar de la Generalitat, el Consell Valencià de l’Esport i les delegacions d’este últim a Alacant, Castelló i València posaran a disposició dels usuaris els seus mitjans i instal·lacions per a facilitar la dita inscripció.
El pagament de la quota podrà realitzar-se en la mateixa pàgina web a través del sistema TPV o bé per ingrés o transferència bancària en el termini de 48 hores a partir de l’endemà de la formalització de la
reserva. Si passat eixe temps no s’ha realitzat l’ingrés, la reserva serà cancel·lada i tornarà a estar disponible per a qualsevol altre interessat. Haurà de conservar-se sempre el justificant de l’ingrés corresponent.
S’establirà com a data límit d’inscripció, el dimecres de la setmana anterior a l’inici del curs, excepte en l’Escola de la Mar de Benicàssim en règim d’internat, que serà de 15 dies abans del dit inici.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia