martes, 9 de abril de 2013

VII Premi Vila de Paterna de Narrativa Juvenil “Vicenta Ferrer Escrivà”, per a l’any 2013.

Ajuntament de Paterna. Àrea: Promoció i Dinamització Municipal. Agència de Promoció del Valencià [BOP-Valencia N.º 83 página 37: 9-IV-2013]
Edicte de l’Ajuntament de Paterna sobre bases convocatòria del
Premi Vila de Paterna de Narrativa Juvenil.
ANUNCI
Exp.: 5/2013.
Per Resolució de l’Alcaldia Presidència de data vint-i-u de març de dos mil tretze i amb número 1054, s’ha dictat el Decret següent, pel qual s’aproven les bases que regeixen la convocatòria del PREMI VILA DE PATERNA DE NARRATIVA JUVENIL “VICENTA FERRER ESCRIVÀ”, en l’exercici 2013, que en la seua part resolutiva diu:
Segon: Aprovar les següents bases que han de regir-ne la convocatoria.
“BASES
1. L’Ajuntament de Paterna, des de la Regidoria de Política Lingüística i AVIVA Paterna, Agència de Promoció del Valencià, per tal de contribuir a la creativitat literària i artística en valencià i potenciar l’ús de la llengua, convoca, en règim de competència competitiva, el VII Premi Vila de Paterna de Narrativa Juvenil “Vicenta Ferrer Escrivà”, per a l’any 2013.
2. Podrà concórrer al premi qualsevol autor, amb totes les obres que considere oportú. Les obres, dirigides a un públic lector juvenil, han de ser originals i inèdites, escrites en valencià, i no poden haver estat guardonades en cap altre certamen.
3. Les obres que opten al Premi s’hauran d’enviar a “Ajuntament de Paterna. Agència de Promoció del Valencià. Premi de Narrativa Juvenil. Pl. Enginyer Castells, 1. 46980 PATERNA.”. També podran presentar-se al mateix Ajuntament en els Registres d’Entrada principal o auxiliars; en aquest cas s’acompanyarà una instància als efectes corresponents.
Els originals s’han de presentar per triplicat i dins d’una plica es farà constar el nom i cognoms, adreça, telèfon, correu electrònic, i una fotocòpia del DNI de l’autor o autora.
El termini de presentació d’obres finalitzarà el dia 30 de juny del 2013.
4. Els originals s’han de presentar mecanografiats per una sola cara; hauran de tindre una extensió mínima de 100 fulls DIN A4. (El tipus de lletra serà Courier New 12 o Arial 12 i un interlineat màxim d’1,5.
5. El Jurat estarà format per Alfons Cervera, Rafael Esteve Casanova i Àfrica Ramírez. La seua decisió serà inapel·lable i es reserva la facultat d’interpretar les bases del premi en cas de dubte.
6. L’Ajuntament de Paterna lliurarà un únic premi de 4.000 €, a una única obra, que publicarà l’editorial Tàndem Edicions durant l’any següent al del premi.
El jurat també podrà recomanar la publicació de l’obra finalista, així com declarar no adjudicat el Premi si al seu criteri les obres presentades no reuneixen qualitat suficient o no s’adapten al perfil establit en la base núm. 2.
7. El lliurament del premi tindrà lloc en el transcurs dels actes commemoratius del 9 d’Octubre de l’Ajuntament de Paterna.
8. Els originals no premiats podran ser recollits personalment en l’Ajuntament de Paterna o bé sol·licitant el seu enviament per correu, en el termini de dos mesos des del lliurament del premi. Els originals no retornats, es destruiran per tal de preservar els drets dels autors.
9. El premi està subjecte a la normativa fiscal vigent. Les persones que hi concórreguen no han d’estar sotmeses en cap de les causes previstes en l’art. 13 de la Llei 38/2003, ni altres casos que estes recullen.
11. La participació en aquest concurs implica la total acceptació de les bases. L’incompliment de qualsevol de les condicions de la convocatòria determinarà la retirada del premi i el reintegrament de les quantitats percebudes si és el cas.

1 comentario:

  1. Bon dia,
    com es poden consultar els guardonats d'anys anteriors?
    Gràcies,

    ResponderEliminar

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia