jueves, 15 de noviembre de 2018

borsa de treball de Bibliotecari/a, de l'Ajuntament de Xàtiva (La Costera-València)

Anunci de l'Ajuntament de Xàtiva sobre modificació de bases específiques de la convocatòria per a la constitució d'una borsa de treball de Bibliotecari/a. Expt. 4979/2018.
ANUNCI
En el Butlletí Oficial de la Província de València número 186, de 25 de setembre de 2018, s'ha publicat anunci de l'Ajuntament de Xàtiva, referent a la convocatòria per a constituir una borsa de treball temporal per a cobrir llocs de treball de Bibliotecari/a.
Posem en coneixement que la Junta de Govern Local, en data 29 d'octubre de 2018, ha aprovat la modificació de la base específica tercera, apartat c), de les quals regeixen el citat procés selectiu, que queda redactada de la següent manera:
"Estar en possessió del títol de Llicenciatura en Documentació, Llicenciatura en Geografia i Història, Grau en Informació i Documentació, Grau en Geografia, Grau en Història i el Grau en Biblioteconomia i Documentació, o equivalents, o en condicions d'obtenir-ho en la data en la qual finalitze el termini de presentació d'instàncies.
En tot cas, l'equivalència haurà de ser aportada pel personal aspirant mitjançant la certificació expedida a aquest efecte per l'Administració competent en cada cas.
En el cas de titulacions obtingudes en l'estranger, haurà d'estar en possessió de la credencial que acredite la seua homologació."
Per tant, s'obri un nou termini de presentació de sol·licituds de CINC dies hàbils, computats des de l'endemà al de la publicació del present anunci.{del 16 al 22 de novembre de 2018, a.i.}
El personal aspirant que ja haja presentat la sol.licitud de participació en el procés selectiu, es mantindrà en el mateix, excepte renúncia expressa.
Els successius anuncis, referents a aquesta convocatòria es publicaran únicament en la web municipal i en el tauler d'anuncis electrònic de l'Ajuntament de Xàtiva. https://xativa.sedelectronica.es/info.0   www.xativa.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia