jueves, 15 de noviembre de 2018

borsa de treball de Psicòlegs/òlogues, Pedagogs/ogues i Tècnics superiors especialistes en dret. Consell Comarcal del Vallès Occidental

Imagen relacionadaConsell Comarcal del Vallès Occidental  ANUNCI sobre convocatòria de processos selectius de la borsa de treball de psicòlegs/òlogues, pedagogs/ogues i tècnics superiors especialistes en dret. Procediment: Anunci convocatòria per constituir borses de treball de diversos perfils professionals que permetin un procediment àgil per la cobertura de places vacants, substitucions de caràcter temporal o per atendre necessitats urgents.
Tràmit: Publicació DOGC convocatòria procés selectiu
Servei: Serveis Recursos Humans
Ref. Procés: CP-04/2018, CP-5/2018, CP-06/2018
Quadre clas.: G2002
NEG: 347/2018, 348/2018 i 349/2018
La Comissió Permanent, en sessió ordinària celebrada el dia 18 de setembre de 2018, per acords número 65/2018, 66/2018 i 67/2018 va aprovar entre d'altres, les bases de selecció de personal per a la confecció de diverses llistes de persones que, en base a les puntuacions obtingudes en la realització de les corresponents proves selectives per concurs-oposició, constitueixin borses de treball dels perfils professionals que s'indiquen a continuació:
CP 04-2018: Borsa de Psicòlegs/logues de l'Equip d'Atenció a la Infància i l'Adolescència del Consell Comarcal del Vallès Occidental, grup A subgrup A1, que permeti un procediment àgil per la cobertura de places vacants, substitucions de caràcter temporal o per atendre necessitats urgents.
CP 05-2018: Borsa de Pedagogs/ogues de l'Equip d'Atenció a la Infància i l'Adolescència del Consell Comarcal del Vallès Occidental, grup A subgrup A1, que permeti un procediment àgil per la cobertura de places vacants, substitucions de caràcter temporal o per atendre necessitats urgents.
CP 06-2018: Borsa de Tècnics superiors especialistes en dret del Consell Comarcal del Vallès Occidental, grup A subgrup A1, que permeti un procediment àgil per la cobertura de places vacants, substitucions de caràcter temporal o per atendre necessitats urgents.
Per donar compliment al principi de publicitat que han de regir els procediments selectius de personal en les administracions públiques, tal i com determina la legislació vigent, les bases de selecció dels processos selectius mencionats anteriorment, han estat publicades en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona de data 26 i 29 d'octubre de 2018, respectivament, al taulell d'edictes, i al tauler electrònic de la Corporació. Les instàncies sol·licitant formar part dels processos selectius corresponents es podran presentar en el termini de 20 dies naturals, {del 15 de novembre al 4 de desembre de 2018, a.i.} comptats a partir del dia següent a aquell que aparegui publicat l'extracte de la convocatòries en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. Si el darrer dia de presentació d'instàncies coincidís en festiu, s'entendria el termini prorrogat fins al primer dia hàbil següent.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia