lunes, 26 de junio de 2017

borsa de treball de Professor/a llicenciat/ada en: Mitjans Informàtics; i Projectes de Disseny Gràfic. Organisme Autònom Municipal d'Ensenyaments Artístics d'Igualada 

Per Decret de la Presidència data 5 de juny de 2017 han estat aprovades les bases i la convocatòria per l'establiment de les normes que han de regir la convocatòria i procediments de selecció, pels sistemes de concurs, oposició o concurs oposició, per a la creació d'una borsa de treball [Professor/a llicenciat/ada en: Mitjans Informàtics; i Projectes de Disseny Gràfic] que servirà per cobrir les vacants i/o les necessitats de personal motivades per: la situació de vacant temporal amb reserva de lloc de treball del seu titular, per la necessitat de substituir de manera transitòria al titular del servei amb ocasió de baixes mèdiques, vacances, llicències o circumstàncies anàlegs, per a l'execució de programes o projectes de caràcter temporal o per a l'excés o acumulació de tasques; mitjançant personal laboral temporal sota les modalitats d'interinitat, obra o servei determinat, eventual per excés de feina i de relleu; per a l'organisme autònom municipal d'Ensenyaments Artístics d'Igualada, “Escola d'Art Gaspar Camps”, per diferents categoria/es professional/s.
La convocatòria i les bases amb el text íntegre s'ha publicat al BOP del dia 19.6.2017 i al Tauler d'Edictes de la Seu Electrónica de l'Ajuntament d'Igualada ( www.seu.cat/igualada) en aquesta mateixa data.
Les persones interessades podran presentar instàncies per prendre part en els diferents processos selectius durant un termini de 20 dies naturals, comptats a partir de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el DOGC. {del 24 de juny al 13 de juliol de 2017, a.i.}.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia