lunes, 2 de enero de 2017

1 ordenança-serveis logístics. Consell Comarcal de l'Urgell 

Per acord de Ple de data 17 de novembre de 2016, s'ha resolt convocar un concurs-oposició lliure per cobrir amb caràcter laboral-fix una plaça vacant a la plantilla del Consell Comarcal de l'Urgell anomenada ORDENANÇA-SERVEIS LOGÍSTICS, classificada al grup d'Agrupacions Professionals i amb Complement de Destinació 10, d'acord amb les bases que tot seguit es transcriuran.
El termini de presentació d'instàncies és de 20 dies naturals comptadors a partir del següent al de la publicació de la convocatòria al Butlletí Oficial de l'Estat.
BASES REGULADORES DEL PROCÉS DE SELECCIÓ MITJANÇANT CONCURS- OPOSICIÓ LLIURE PER COBRIR AMB CARÀCTER LABORAL FIX UN LLOC DE TREBALL D'ORDENANÇA-SERVEIS LOGÍSTICS I DE LA CONSTITUCIÓ D'UNA BORSA DE TREBALL.
PRIMERA. Normes Generals
L'objecte d'aquesta convocatòria és regular el procés de selecció per la cobertura, en règim de personal laboral fix, pel sistema de concurs oposició, d'un lloc de treball d'Ordenança-Serveis Logístics, vacant, enquadrat al grup d'Agrupacions Professionals i amb complement de destinació núm. 10, segons la classificació professional d'aquest ens i la plantilla de llocs de treball.
La referida plaça s'inclou en l'oferta pública d'ocupació corresponent a l'exercici de l'any 2016, aprovada per Ple de data 28/01/2016 i publicada en el BOP de la província de Lleida núm. 34 , de data 19/02/2016 i en el DOGC núm. 7062, de data 19/02/2016.
...
La remuneració bruta anual d'aquesta plaça, consignada en el pressupost 2016 de la Corporació, és de catorze mil noranta-un euros i noranta cèntims d'euro (14.091,90 €).
SEGONA. Modalitat del Contracte
La modalitat del contracte és indefinit i a temps complert tal com es regula al Reial Decret Legislatiu 2/2015, de 23 d'octubre, mitjançant el qual s'aprova el text refós de la Llei de l'estatut dels treballadors.
La jornada de treball serà de 37,5 hores setmanals. S'estableix un règim horari flexible per al compliment de les hores de treball setmanals, d'acord amb la naturalesa de les funcions a realitzar i a la conveniència del servei. En qualsevol cas l'horari rígid per al compliment de les funcions encomanades serà de les 9h a les 14h.
El control horari d'aquest lloc de treball es durà a terme d'acord amb els sistemes de control de presència existents a la Corporació.
TERCERA. Condicions d'Admissió d'Aspirants
Per formar part en les proves de selecció, serà necessari reunir els requisits establerts en l'article 56 de la Text Refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, aprovat per Reial decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre:
a) Tenir la nacionalitat espanyola sense perjudici del que es disposa en l'article 57 de la Text Refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic.
b) Posseir la capacitat funcional mínima –física i psíquica- per a l'acompliment de les tasques a realitzar.
c) Tenir complerts setze anys i no excedir, si escau, de l'edat màxima de jubilació forçosa. Només per llei podrà establir-se una altra edat màxima, diferent de l'edat de jubilació forçosa, per a l'accés a l'ocupació pública.
d) No haver estat separat mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les Administracions Públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les Comunitats Autònomes, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial, per a l'accés al cos o escala de funcionari, o per exercir funcions similars a les quals exercien en el cas del personal laboral, en el qual hagués estat separat o inhabilitat. En el cas de ser nacional d'un altre Estat, no trobar-se inhabilitat o en situació equivalent ni haver estat sotmès a sanció disciplinària o equivalent que impedeixi, en el seu Estat, en els mateixos termes l'accés a l'empleat públic.
i) Estar en possessió del títol de certificat d'escolaritat o equivalent. En cas de presentació d'altres títols equivalents, l'aspirant haurà d'aportar un certificat oficial de l'equivalència de les titulacions presentades.
j) Posseir el certificat de coneixements de nivell intermedi de català (certificat B) de la Secretaria de Política Lingüística o alguna de les titulacions equivalents d'acord amb el Decret 152/2001, de 29 de maig, sobre avaluació i certificació de coneixements de català, i l'Ordre 228/2004, de 21 de juny, sobre els títols, diplomes i certificats equivalents als certifi cats de coneixements de català de la Secretaria de Política Lingüística. Així mateix, és d'aplicació el Decret 161/2002, d'11 de juny, sobre l'acreditació del coneixement del català i l'aranès en els processos de selecció de personal i de provisió de llocs de treball de les administracions públiques de Catalunya.
En cas que l'aspirant no tingui la nacionalitat espanyola ha d'acreditar el coneixement de la llengua castellana, tant en l'expressió oral com en l'escrita, del nivell intermedi (B2).
En cas que els aspirants no puguin acreditar documentalment la possessió del nivell de català ni el nivell de castellà (pels estrangers) exigit, el procés de selecció ha de contenir una prova o exercici de coneixements de llengua catalana i de llengua castellana del mateix nivell al requerit a la convocatòria, que hauran de superar aquests aspirants.
k) Posseir el permís de conduir de la categoria B i disposar de vehicle propi per a realitzar els desplaçaments necessaris per motiu del servei.
QUARTA. Forma i Termini de Presentació d'Instàncies
Les sol·licituds, requerint prendre part en les corresponents proves de selecció, en les quals els aspirants faran constar que reuneixen les condicions exigides a les presents bases generals per a la plaça que s'opti, es dirigiran al Sr. President del Consell Comarcal de l'Urgell, i es presentaran en el Registre Electrònic General d'aquest ens o en algun dels llocs previstos en l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, en el termini de vint dies naturals explicats a partir de l'endemà al de la publicació de l'anunci de la convocatòria en el Butlletí Oficial de l'Estat.
Així mateix, les bases de la convocatòria es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i en el tauler d'anuncis d'aquest Consell.
La sol·licitud haurà d'anar acompanyada per:
— Fotocòpia del NIF o, si escau, passaport.
— Currículum vitae de l'aspirant, per valorar en la fase de concurs, amb al·legació dels mèrits que fa constar a l'efecte de valoració en aquesta selecció.
— Còpia de la documentació acreditativa dels mèrits que s'al·leguin a l'efecte de valoració en la fase de concurs.
És responsabilitat del declarant la veracitat de les dades que faci constar per a ser tingudes en consideració en el procés selectiu. L'administració convocant podrà requerir en qualsevol moment del procés la presentació d'originals per a la comprovació de la veracitat de les dades manifestades. La falsetat en les dades al·legades o l'omissió de la presentació dels originals requerits podrà ser causa d'exclusió del candidat/a al procés de selección.  -  urgell.cat  -

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia