miércoles, 4 de enero de 2017

1 plaça d’agent del Cos de la Policia Local (C1), de l’Ajuntament de Xeresa (La Safor-València)

ANUNCI
1. OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA. La present convocatòria te per objecte anunciar les bases que han de regir el procés de selecció i provisió en propietat d’una plaça d’agent de la policia local de Xeresa, subgrup C1 (grup C, segons art. 25 Llei 30/1984, de 2 d'agost), de l'escala d'administració especial, subescala de serveis especials, classe policia local, categoria agent, vacants en la plantilla de personal funcionari, inclosa en l'oferta d'ocupació pública corresponent a l'exercici 2015, pel sistema selectiu d'oposició i torn lliure, amb superació de curs selectiu en l'Institut Valencià de Seguretat Pública, de contingut teòric i pràctic.
Així mateix, aquesta convocatòria té per objecte la creació d'un borsa de treball d'aquesta categoria professional per a cobrir possibles necessitats temporals, la qual estarà formada pels aspirants no seleccionats que hagueren aprovat com a mínim fins al quart exercici d'aquest procés selectiu, els quals seran ordenats de major a menor puntuació.
2. NORMATIVA D'APLICACIÓ.  ... En quan a les condicions o requisits d’admissió dels aspirants, presentació d’instàncies, admissió d’aspirants, tribunal de selecció, desenvolupament del procés selectiu, relació d’aprovats i constitució de la borsa de treball, presentació de documents, curs selectiu i nomenament s’estarà a allò disposat en les bases publicades al DOGV núm.7933 de data 9 de decembre de 2016.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia