lunes, 2 de enero de 2017

1 plaça d'Arquitecte/a funcionari/ària interí/ina. Ajuntament de Rellinars (Barcelona)

Per Decret d'Alcaldia núm. 191/2016 s'han aprovat les Bases específiques i la convocatòria del procés selectiu pel sistema de concurs/oposició d'una plaça d'arquitecte/a funcionari/a interí/na, enquadrat en l'escala d'administració especial, subescala tècnica, titulat superior, grup de classificació A1.
EL PERÍODE DE PRESENTACIÓ D'INSTÀNCIES SERÀ DES DEL DIA 2 AL DIA 23 DE GENER DE 2017.

PROCÉS SELECTIU 16-ORD02
BASES ESPECÍFIQUES DEL PROCÉS SELECTIU PEL SISTEMA DE CONCURS/OPOSICIÓ, D'UNA PLAÇA D'ARQUITECTE/A FUNCIONARI/A INTERÍ/A, ENQUADRAT EN L'ESCALA D'ADMINISTRACIÓ ESPECIAL, SUBESCALA TÈCNICA, TITULAT SUPERIOR, GRUP DE CLASSIFICACIÓ A1.
16-TEMP01
Objecte de la convocatòria
1. Aquestes bases s'emparen en allò establert en l'article 92 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les Bases del Règim Local pel qual correspon exclusivament als funcionaris de carrera al servei de l'Administració local l'exercici de les funcions que impliquin la participació directa o indirecta en l'exercici de les potestats públiques o en la salvaguarda dels interessos generals i en concret les que impliquin exercici d'autoritat.
2. És objecte de les presents bases la regulació del procés de selecció pel sistema de concurs oposició, d'una plaça de tècnic superior en arquitectura, funcionari/a interí/a, per cobrir transitòriament places que han de ser ocupades definitivament per funcionaris de carrera, enquadrat en l'escala d'Administració especial, subescala tècnica superior, grup A1, amb allò establert en l'article 10 de la Llei 7/2007, dotada amb les retribucions que corresponguin d'acord amb la legislació vigent.
3. Aquest procés selectiu es regirà per les bases generals exposades al DOGC 7047 de data 28 de gener de 2016 i les bases específiques següents.
4. La dedicació horària és de 8 hores setmanals i el nivell del complements de destí és 24.
Primera.- Requisits específics.
1. A més de les condicions generals exposades a la base general quarta, els aspirants hauran de:
a) Estar en possessió de la titulació acadèmica d'arquitecte superior.
b) Estar col·legiat.
c) Estar en possessió del certificat de nivell C de la Junta permanent del Català, o d'algun dels certificats o titulacions equivalents, que s'hauran d'aportar en el moment de presentar la instància.
d) No estar separat mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial, per accedir al cos o escala de funcionari, o per exercir funcions similars a les que desenvolupaven en el cas del personal laboral, del qual hagi estat separat o inhabilitat.
e) Estar en possessió del permís de conduir classe B.
2. El compliment de les condicions i els requisits exigits per poder participar en el procés selectiu, s'ha de produir en la data d'acabament del termini de presentació de sol·licituds i mantenir-se fins a la presa de possessió. Per ser admès a les proves selectives n'hi ha prou que els aspirants manifestin a la sol·licitud que compleixen tots el requisits referits en aquesta base, les quals hauran d'acreditar posteriorment en finalitzar el procés selectiu.
3. No obstant això, si durant el procés selectiu el tribunal considerés que hi ha raons suficients, podran demanar a qualsevol dels/de les persones aspirants que acreditin el compliment de totes o alguna de les condicions i els requisits exigits per prendre part en el procés selectiu de què es tracti.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia